…kommer du med när jag fAR!?

Ute på cykeln i dag – rena hjulafton i det vackra vädret och med lite el är det aldrig fel när du har trötta fötter – hjälpmotorn gör så att jag kommer närmre det som hägrar i naturen lite längre bort.

Hittar den här låten som fint får illustrera allt som som trallande trampades fram till idag -förtrollande!

Nu fastnade jag ju inte vid eller i ett träd ⇑ – men vissa vägar gör ju så du bara måste stanna och se fina fasader samt såååå vackra blommor så jag lätt får ett släng av spader… eller kanske lyckoklöver!

Foto: Glada Gotland 

Delvis var det lite skogsvägar som fick trampas på och så dyker plötsligt ett hus upp – här på den fina hemliga vägen på Kottland!

Foto: Glada Gotland 

Så vackert ligger detta fina stenhus – nu med helt gäng blåeld som soft står och snokar, förutom jag då…  hÄR  AR blått ♥  & gott ♥  att vARa !!

Foto: Glada Gotland 

Tar mig bort mot ARbrottet – nåt på min svettiga kropp säger att det säkert är badbart med vänlig temp även för en badkruka som jag.

Men där hittar jag istället ett par nycklAR – ja inte de jag behöver ha i låset när jag cyklARdessa tillhör Sankt Per och står så vackARt precis vid kalkbrottskanten. 

 Foto: Glada Gotland 

Så ståndaktiga och jag som tänkte bada naken –  men det fick vARa – för då hade säkert Sankte Per skrattat åt den lilla  ännu osolade vita vilande saken.

Men jag lovar min vän att nästa gång tar jag på lämplig sommar T-Shirt  – men hoppar sedan i näck med en gång – och kallar mig tufft för Mr. Fjong.

ISCH & YNF i AR kommer DU med när jag fAR!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *