Kommunikation med snygg (hand)stil!

Många i Visby nu som försöker hitta P-plats till sin bil och sedan ett säkert sätt att ta sig över den för säsongen så starkt trafikerade vägen – här en rikligt rosad övergång och muren hälsar varmt välkommen med flaggorna i topp.

Almedalen onsdag em 2014 038

När skrev och skickade du ett klassiskt vykort senast!? De finns ju så många vackra vyer och så ♥-ligt att få något som är skrivet för hand, personligt med härlig handstil. Almedalsveckan måndag 1 juli 2013 054

Många små mobiler även på stora vräkiga båtar där Prinscessrapporter kan sändas hovligt i all hast – det behövs egentligen heller ingen mast!

Almedalen onsdag em 2014 018

Papperstidningen finns kvar i mass(a)upplaga – oj vilken tur! Senaste nytt om att vi människor skräpar ner nåt för jäkligt i överallt vår natur.

Detta måste vi naturligtvis göra någonting åt… men förlåt… de bläddrade bladen med denna fakta får fult ligga kvar i en övrigt ren park på en mur – men det var väl förstås inget slarv bara en jäkla glömska och otur!?

Almedalen tisdag 2014 014

Papper eller IT det är nu frågan – kanske svaret kommer rullandes med Ryska Posten. Nu undrar jag om cyklande budet kommer med handtag – famntag – klapp eller kyss!?

PS: Totte Wallin har kanske svaret!

http://www.youtube.com/watch?v=_MTmzUx5ZxE

Almedalen onsdag em 2014 022

Äntligen får jag då se en som kan det där med handstil och snitsigt får ned text med krumelurer och charm – och jag tycker ta mig tusan det har lyckats rätt fantastiskt där på konstnärens egen arm! 

Almedalen onsdag em 2014 025

 Samtliga foton samt idé & text:  Glada Gotland 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *