Kusinträffen – lika spännande som en Månlandning!

Jag och min kusin Hans har nog inte träffats på 50 år – så nog kändes det som en lycklig härlig månlandning när vi båda två tillsammans trampade ”på vår egen måne”… efter liksom varit riktiga UFOs för varandra 😉

Foto – Selfie: Hans Rääf

NU landade vi tillsammans på Fårö… som ju dessutom bland annat bjöd på en härlig solnedgång i Ekeviken denna varma vackra juliafton 2019.

Foto: Glada Gotland

På något sätt så har våra föräldrar (min far George och med syster Mary) lyckats pricka in sina semestrar under olika veckor på ön vid besök hos farfar/morfar i sitt fina lilla vita hus på södra ön i Klintehamn. Farmor/mormor var tyvärr redan borta utom räckvidd i fina himmelen.

Vi hann aldrig leka ihop oss vi barnbarn – men har liknande minnen om Alexander nu när vi äntligen träffas och kan prata ”vuxligt”!

Kanske var det trångt om saligheten kring/i Klintehuset – men aldrig ont om skratt under päronträdet som säkert var äldre än kära Alex själv. Historierna & Humorn var alltid nära.

Ludi Ludi – bom till dass-duri…

…så ska du få färske bullar!

 

Vi kusiner har levt våra liv och upplevt kanske lite olika universum var för sig på sitt sätt med en blandning av lycka, sorg i våra respektive olika familjeblandningar. Livet har rullat på förstås upprymt med många fina stunder… som vi nu kunde dela med oss av i minnenas arkiv i skön realtid.

Så bättre sent än aldrig – och kusin Hasse testar uppsluppet sin månbil och ler med hela ansiktet så känner jag en så skön hjärtligt kusinkänsla – nu har vi fått mersmak!

Tut Tut!

Foto: Glada Gotland

Vi har utökat släktskapet med egna barn…barnbarn och jag vill gärna låta Rory spela och sjunga månfint för oss alla – i alla åldrar:

You are a moonchild and, pretty soon child
I’ve got that feeling that
I’m gonna make you smile forever if I can
Just give me a sign and I’ll show you my plan

TACK   till våra fina flickor som var med under detta  ”historiska möte”  – utan er vore vi faktiskt fortfarande riktigt Mångalna!

2 thoughts on “Kusinträffen – lika spännande som en Månlandning!

  1. Hahaaa aaa thats Amore. Ja det var ett fint möte… Nästa träff hoppas jag vi tar en världsomseglig under havet. So long

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *