Lev!

I gången under bilvägen mitt i City vid Umeå centralstation – precis vid trapporna upp till järnvägsspåren ======= möts du av denna fina befriande uppmaning:

Foto: Glada Gotland

Det finns så många sätt att leva – och göra det utan att tappa sugen och/eller suga ut musten ur dina medmänniskor – dela med dig av det Glada Goda, se till att det inte är DU som suger, vara rak och inte ljuger.

Vara ärlig utan att vara besvärlig… ja rent spel och härligt härlig!

Foto: Glada Gotland

Får så många mysiga visdomsord av min dotter och vi lär oss ett nytt språk tillsammans Pim Pam Poom – och här finns mycket Room för kärleksfulla trådar att fortsätta följa! 

Foto: Glada Gotland

Erkänner villigt att ibland har jag säkert slagit knut på mig själv – men det är aldrig för sent om du har öppet hjärta att hitta nya vägar samt spännande saker att fint nysta upp och upptäcka – tillsammans!

En av dessa upptäcktsfärder till BAGGBÖLE – orten du säkert hört på grund av dess lite roligt b(r)ölande namn – nu är VI där – men här har funnits folk enda sedan Medeltiden… så vi är långt ifrån först!

Foto: Glada Gotland

Hemma från ön får jag rapport om en såååå låååång kärleksfull parad som tågade med kärleksbudskap genom hela stan med mysigt mål i Almedalen.

Här i Baggböle har andra gjort mångfald tillsammans och planterat växter från jordens alla hörn med blandade från fantastiskt fina flinka fingrar som låter oss njuta av blommor och blad av de mest oväntade sorter kring den ständigt brusande älven.

Foto: Glada Gotland

Jo-men-visst förstås en och annan björk även här att tryggt luta sig mysigt mot – denna sort med mörkröda blad… det är blodomlopp av vackraste sort. Rosorna vill förstås också hänga härligt med på bild!

Foto: Glada Gotland

Hjärtligt Tack Victoria ♥ Umeå för riktigt rart fina Glada Dagar i norr!

Foto: Glada Gotland


PSSST:  På resan hem med tåg så sade tågvärdarna ofta vid de olika stoppen på väg söderut :

Tack för att du reser miljövänligt med oss på SJ

Dessutom retade de aptiten så lite av Gotlandslängtan hem kom gott serverade från Buffévagnen!

Foto: Glada Goda Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *