Maffigare marknad får du leta efter !

 

Låt oss börja med att konstatera att den kommande marknaden – lördag 28 juli – i Fårösund är först ut på ön… de andra kommer senare.

Foto: Glada Gotland

Dessutom kommer den äga rum på en av de vackraste marknadsplatser som finns… i landet! Så kom och njut med sjöbris från sundet och se hur flitigt färjorna kommer och går. Kanske finns tur med napp där i det blöta… eller i nåt av stånden!

Värt stanna för hela familjen och kolla in – då förutom de traditionella spännande knalleutbudet med nåt gott och nyttig för var och en – även diverse lekande & sportiga aktiviteter är planerade.

Det är den ny-taggade samlingen av ”Fårösunds Framtid”, företagare och andra ideella idésprutor som vill göra det extra trevligt vid ditt besök på marknaden samt förstås även vid andra Bunge-socken stopp oavsett årstid.

För dig som nu vill ha marknadsfeeling både före och efter nu i helgen så är det såklart Café Maffen med musik med mera gott för kropp och själ som gäller – ja spana in den här affischen och blir frestad !

Hur det går med grillutbudet nu när det precis kommit och råder grillförbud på ön – löser säkert påhittiga Linda med personal på ett fiffigt sätt.

Förutom Café Maffen finns förstås fler alternativ – i Fårösund behöver du aldrig gå hungrig … på livet !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *