Med säker svansföring runt det svarta hålet!

Glada Gotland har såklart uppmärksammat det funna och fantastiskt fint fångade svarta hålet för första gången – som ju både fascinerar och skrämmer samtidigt.

Foto: https://eventhorizontelescope.org/

Det har ju teoretiskt bevisats förr av HAN med ein stein… nu är det på riktigt. För kameran ljuger väl aldrig.

Men i skivvärlden finns än spännande och spårande hål – de som du träder på en pinne och spelar så vissa låtar samt hål går aldrig ur ditt minne.

Rabbis Records hade vi håltimme ofta… det vara bra – för det ville ju till att rasta de ständigt morotsnödiga små liven på skitsäkra promenader, med rätt hål(l)ning!

 

Sen var det en del som missade myset i Rabbishålan – kanske tyckte till exempel Jenny  L. att vi hade för smal musiksmak…

 

…eller var det kaninklädseln som inte satt tillräckligt tight & fint!? För elegant svansföring hade vi ju alltid smakfullt dubbelt upp!

Foto: Rabbis Records

Nåväl – sååå många mysiga memories i olika takter – även om musikexemplen i detta inlägg inte ens fanns tillverkade då Rabbis Records levde – men hur hemska svarta hål än är så är det sååååå ljusa glada minnen från en härlig kanintid i det ”svarta” hålet på Stora Torget i Visby!


Rabbis Records finns fint upphängd och utslängd på egen Facebooksida – där kommer då och då än fler minnesluckor att fyllas på håla tiden!

Klicka på skylten ⇑ så öppnar sig dörren på nytt 🐰🐇

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *