Medusas Fruar väcker mig!

Här har jag gått i mål efter test av ett av de nya spåren, fint efterhållna och markerade av härligt hurtiga Gotlands Idrottscenter/Fårösund==== så sträcker jag ut mig för reglementsenlig stretching! Kronblom skulle i alla fall bli stolt om han såg mig.

Foto: Glada Gotland

Jag har fått uppleva mycket naturliga intryck under min två timmars långa vistelse ute i skogen där spåret går sakta (!) fram, som du kommer kunna läsa om på annat ”sportigt” ställe här på GG.

En låt/text som dök upp i mitt huvud precis innan målgång var Karin Boye dikten, här tolkad av en spelglad Bunge sockenbo & Co.

 

 

I rörelse

Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.

Nog finns det mål och mening i vår färd –
men det är vägen, som är mödan värd.

 

Just så – det är inte målet som är viktigt… och när jag ligger där på bänken, efter all rörelse 😉 och tar mig en funderare så tar andra ”moderna” toner vid.

Det ekar inspirerande ut genom de tunna väggarna från den gröna baracken där Ella Music Education under tio (10) års skapande fint fått hålla till att kreativt skönt spela/sjunga ut med olika deltagare med/mot sina personliga härliga musikaliska vägar/mål!

Det är Medusas Fruar som biter till och det är just nu denna fredag 8 maj det är detta de vill att DU/VI ska få vara med om:

Efter mycket arbete i studion under vintern och våren har det äntligen blivit dags för Medusas Fruar att släppa sin debutsingel. Detta firar vi såklart med en spelning, och i och med den rådande situationen i världen så kommer den naturligtvis att ske online.

Förutom att spela låtarna från singeln kommer vi även att bjuda på ett set av både våra gamla låtar och några rykande färskskrivna.

Vi streamar från Ellahuset vid Gotlands folkhögskola i Fårösund.

Så tvätta dina händer, ta fram chipsen och inta soffan eller förvandla vardagsrummet till ett dansgolv så lovar vi dig en trevlig kväll

Klicka på affischen ⇑ för komplett info och visa ditt intresse… var du än är kan du nu gå på konsert!! 

Ser med spänning fram emot detta  och mer från de fritt formade Ellorna och hoppas verkligen inte detta är sista sucken för de viktiga Ella-utbildningarna.

Eller är framtiden redan såld!?

Jaha… då får jag väl ”nöja” mig med en CD, T-tröja och en tygkasse då!

 

https://www.facebook.com/medusasfruar/

One thought on “Medusas Fruar väcker mig!

  1. Ella Music Education: Tack Glada Gotland !

    Till och med 16 år sedan vi startade Ella Music-utbildningen i Fårösund och 12 år sedan vi flyttade in i nuvarande Ellahuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *