Midsommarväder med doft & smak!

Alla pratar om vädret – men ingen gör nåt åt det. Så finns det de som sjunger om det som faller från himmelen och då blir det KOmiskt värre!

Ljuvervarning utfärdas!

Här från scenen i ladan så fick du som bonus trevliga meddelande samt en radiorapport från Varpa SM!

Det passar ju alldeles utmärkt med lite träning nu när jag skall besöka brorsan som ju alltid skall ha Midsommarlekar och då gärna briljera med sina högt svingade gotländska kulturkast!

Jag ger mig tusan på att han fyllt hela skuffen med lämpliga varpor nu när det skall komma sååå många gäster från när och fjärran som han kan få chansen att lära upp med sina gutniska talanger.

Varning för Volvovobbling!

Exif_JPEG_PICTURE

När det gäller väderprognoserna så kommer de idag från diverse ”säkra sidor” i mobilen eller genom datorn där det ofta uppdateras innan du ens hinner blinka.

I TVs barndom så var det suddiga svartvita bilder som sändes ut men presentatörerna var färgstarka och hade kryddiga namn – här är det Curry Melin som sannerligen var smakligt generös med sol!

CURRY MELIN

Första gången jag hörde talas om väderspänningar så trodde jag att det var något häftigt härligt ovanligt som skulle hända ute i det fria. Kanske åska och drivis samtidigt!?

Olyckligtvis råkade jag hamna inomhus bakom den märkvärdigt fina personen som trodde sig ligga inne med dessa spänningskunskaper – men oj vilket brak och fart (!) den kom med så till och med Buttericks stinkbomber luktar karamell i jämförelse med denna äkta oväntade överraskande skitsmäll.

Varning för fisförnäma vädersläppare!

Stinkbomb

Annat som osar och doftar för fullt i dessa tider, fast förhoppningsvis bra mycket godare i snoken, är grillar som alla gillar!

Här kan kanske grillmästaren dock kunde önska sig att det verkligen ”regnar kor” så han kan få fixa en elegant entrecote i stället för en simpel Hot Dog – men jag ser att ekipagets kofångare är rätt minimal, så det här är kanske inte är den optimala värstingmodellen för kosläpp trots allt!

Grill

Vad nu du än har på grillen eller för väder vid ditt firande så önskar Glada Gotland en riktigt goddoftande och smakrik

jordgubbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *