Min vänstra fot

 

Just nu är det mycket som ska stämma i mitt liv… har haft foten i en potta… en längre tid nu ska jag försöka att komma loss!

Det är min vänstra fot – men hur ont du än har så är det väl rätt okej i resten av kroppen… värre var det för Styrman Karlsson där i sitt sjöäventyr.Det finns för övrigt en fantastiskt gripande film (1989) om Christy Brown som använde sin left foot på allra bästa kreativa sätt.

Christy Brown föds med en CP-skada i en fattig irländsk familj på 30-talet.

Trots sitt handikapp och med mycket uppmuntran och stöd, blir han en av Irlands mest framstående konstnärer och författare.

Oscarsvinnande drama byggd på en sann berättelse.

Mina egna ”konstnärstalanger” är väl att jag fortfarande friskt kan hantera vinylskivspelaren, med skönt darr – på händerna – och få fart i spåren.

Vid besök på årets bokrea på Coop Forum i Visby så sa, eller la, mina händer istället beslag på ett tufft antågande pussel… inga onödiga sidospår här!

Jag lovar att lägga de 500 bitarna, bit för bit, i lugn fin takt för att uppnå en fredligt fin orgasm… från tå till topp. Dä du Lemmy!

Nu inleds helandet för att bli hel igen, Doctor Rock är innerst inne lika snäll som Krusell – hoppas jag!

Annars blottar sig världen just nu med bitar som försvunnit – för närvarande tycks så svåra att hitta.

De brukar vanligtvis stavas L♥VE och kunna ersättas med gulliga små hjärtan.

Men med  Gentle Giant-Den Snälla Jättenminnen från fina dagar ska vi alla se till att hitta tillbaka till det kärleksfulla igen.

Kruxet är att det är DU själv som måste hitta biten – leta i ditt hjärta efter den givmilda uppskattningen & kärleken åhhhhh dela med dig av den.

En sån person som gör det heter Martin K… ska be att få återkomma till honom här… snart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *