Om att agera naturligt… och att hålla låda!

Kommer du ihåg låten

”Act Naturally”

som fanns med 1965 på The Beatles albumet HELP ! ?

Ska nu detta skriveri handla om det sätt vi alla behöver för att AGERA NATURLIGT tillsammans med/för varandra när vi nu tvingas vara på ständigt vakt mot ett osynligt virusspöke som jagar hela mänsklighet och kan hoppa på oss när som helst!??

Nja… jag tänkte här egentligen bara reflektera lite om den naturliga… musiken!

Foto: Discogs

När det gäller filmen med samma namn så vad det de låtar som låg på sidan A på LP.n som förekom i den… där bland annat Beatlarna for runt i på den tiden ett friskt skidlandskap i Alperna.

Act Naturally där Ringo sjunger finns med som första spår på sidan B och handlar om att få chansen att vara med i en film – och spela rollen naturligt – som sig själv!

Blev det nån Oscar!? No!

Den person som hade rollen först, så att säga, var Buck Owens  sina statister Bucckaros och de låg högt på Billboardlistan 1963.

Här kan du lyssna på den singeln igen… med naturligt knaster 😉

 

Så hittar jag då han som skrev låten och har framför den i en nytappning år 2019 (enligt Spotify) – originalrollen helt enkelt… och visst ser han skön och naturligt vackert skäggig ut Johnny Russell:


En annan skön skäggig man i rutig skjorta som ofta förekommer i olika kriminella ”snälla” sammanhang med personliga uttalande samt äkta formspråk är ju Professor Leif GW Persson.

Nu har han också fått en roll i en reklamrulle för sitt röda lådvin från Portugal som finns att beställa på Systembolaget.

Nog är den käre GW normalt väldigt naturlig & saklig i sina framträdande samt uttalande i de olika teve-programmen – men hur lyckas han här!?

Agerar han naturligt – blir du sugen på att smaka!?

https://youtu.be/mUYxeo1JqB0

Själv tycker jag den börjar lite sömnigt … men även jag hör mig snart ropa på  H J Ä L P !

Foto: Glada Gotland

Och helt plötsligt så står han där och håller låda även hemma hos mig… helt naturligt gott 😉 

https://www.systembolaget.se/dryck/roda-viner/gw-s-lada-7218608

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *