Om att bli skönt utslagen!

Jo då – även jag kom i tidig tid åt Spice – kanske inte undra på att det ständigt är så konstigt och nedslaget ut här bakom tangentbordet.

Men det var absolut inte i rökt form – utan klassisk sniffning – ty farsgubben gjorde så hela segelvinden från kinden med nedduttad After Shave borrade sig in i mina oskyldiga oskuldsfulla små näsborrar

Old Spice rakvattnet du aldrig kan segla ifrån – möjligtvis börja snedsegla på grund av pålagt överflöd!

old spice

Förutom detta manliga attribut så tände Pappa Jojje gärna på pipan också – med laglig tobak som på den tiden var befriad från pekpinnar och dödskallar på burken eller paketet. Cool tyckte jag då. Kol sa farbror doktorn till far senare.

gold block rund

Dessutom i radion talade nyheterna sakligt först om att Janis…

Janis_Joplin-Pearl_(album_cover)

…sen Jimi…

Jimi Hendrix The+Cry+of+Love

..gått bort mitt i en refräng eller gitarrsolo – då gick solen först ner men tanken upp – farligt skit det där de fick ut i gage.

En gång satt vi vid kvarnen närmast Högan som då kallades Diskotek Mill Club och rökte på pipa – kan han kan vi. Fylld med TE!! I brist på äkta dyr tobaksvara så vill du ju vara så nära ”sanningen” som möjligt.

Av detta te blev vi naturligtvis inte höga och kvarnen där vi satt för förväntat flum har det passande namnet Lågan… två snäpp bort ligger Plågan.

högan lågan kärringen och plågan

Jo vi drack Amstel Beer med sugrör också – hade hört att det skulle göra effekten långt mycket lyxigare av denna lågprisbrygd – snacka om dumt och skumt!

Allt för att hitta det vi sökte, vi sugrörssög, vi rökte, vi gjorde säkerligen nåt mer.

Vi lyssnade på manings – och varningsord från vettiga vuxna samt på popens profeter som även de sökte här och där de med:

Inte undra på att några av oss gick på tricket eller trillade dit. Själv tycker jag att en ordentligt dos Old Spice fortfarande är det bästa skit – håller i alla fall luktminnet igång.

Vad beträffar den ”nya” moderna Spice så finns livets krydda i gott  överflöd att fånga  fritt – utanför den dyrt köpta erfarenhetspåsen.

Tro inte på mig – öppna dina egna fria friska sinnen och fram för allt – tro på dig själv…

… och en sak är 100% säker – den som lever får TE och blir så skönt utslagen.

te

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *