Ooh La La och jag blir gla´

 

Är i vackra Visby en sväng som fint firar Norge den 17 maj –  flaggan fladdrar fantastiskt friskt där uppe i öfre stan:

I bilen hör jag på lokalradion som har nån trevlig tävling kombinerat med global musik – en av mina favoritgrupper får äran att vara med.

Ooh La La… och jag blir gla´

Radioprataren J säger nåt om Rod Stewart & Ron Wood – och just på den här låten är det Ronnie Wood som får äran att sjunga på sin egen låt. (1973)

https://en.wikipedia.org/wiki/Ooh_La_La_(Faces_song)

Mycket riktigt hette gruppen Small Faces förut och där fanns i allra högsta grad den andra låtskrivaren med = Ronnie Lane.

Ta dig gärna tid att lyssna på låtarna kring turnébussen med Ronnie Lanes band Slim Chance… värd att minnas och ta fram nu när den riktigt varma sommaren är på väg att parkera sig även över oss.

Annars så ser jag att det är Folknykterhetsdagen och/eller Kristi Himmelfärdsdag nu på torsdag den 18 maj – så det är väl bara att välja om du skall skölja ner eller följa med upp!?

Allt eller inget!??

Tur att jag har ett stenansikte!

One thought on “Ooh La La och jag blir gla´

  1. Folknykterhetens dag skiter jag fullständigt i, ska på krogen imorrn!! Ronnie Lanes Slim Chance däremot, en fantastisk grupp! Hade nöjet att se dom i London för runt 40 år sen, det var så jäkla bra så vi såg dom dan efter också!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *