Orkan blåste hela vägen hem till mig!

Har varit på Musikfestival Martall i lördags (14 september)  ja nu kom jag vid 18 tiden och missade eftermiddagens artister men är imponerad av ambitionen att starta en ny festival med så många härliga band för att sprida skön musik livs levande även i denna månad på norra Gotland.

Tack till Syskongapet bröderna Jakob & Pontus Larsson  som efter mycket planering och pyssel fick ihop alltihop!

Ella Crew hade fixat fin scen samt ljud och gjort ett fantastiskt jobb för att det skulle höras ut på förrådsgården vid Bunge flygfält.

Café  Maffens glada personal såg till att det fanns god mat och lämplig dryck därtill – gott.

Personligen så tyckte jag att The Hanged Man gjorde ett verkligen varmt skönt uppträdande när molnen gömde sig bakom molnen.

Ända från Göteborg så hade Orkan blåst hit….

… sedan det blåste en Orkan ända hem till mig!

Foto: Glada Gotland

Näst efter Live-upplevelser så är det alltid skönt att kunna hålla en vinyl i hand med viktiga texter att ta till sig – kanske speciellt när det blåser motvind i öppenheten och kärleken mellan oss människor.

Du som missade denna Martall Festival kan hitta & titta så här efteråt på dessa bifogade länkar där det finns snuttar från de fina artisterna:

https://www.facebook.com/ellamusiceducation/

https://www.facebook.com/FestivalMartall/

Nu får vi hoppas att denna första festival följs av fler fina – se till att Martallen fritt får växa sig än starkare – hur det än blåser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *