Populär med Popcorn

Jag har fått smak ordentligt på popcorn – ja det har blivit ett antal påsar tillagade i mikron av olika smak den senaste tiden. Bekvämt och ingen risk att jag bränner ner fler kastruller!

Kanske var det tack vare låten med Hot Butter som ju fick vara med i senaste Musik & Quiz som retade popcornaptiten på mig till den milda grad så nu går jag tuggar i takt till de poppande tonerna.

Hot butter popcorn

Jag har även –  än så länge i smyg – dragit igång dansträning till de rara rörelserna som du kan se på filmen här. Det gör gott i hela Popcornpartiet!

Ja precis så här ystert glad känner jag mig när jag smällt i mig en portion gott poppade majskorn – vill liksom hoppa upp direkt och köra igång, så nyttiga är de och lockar fram det bästa ur din kropp och själ!

Nu är det inte bara jag som fått nojan – det finns faktiskt riktig inbitna popcornälskare som tycker att kombinationen med musik och dans hör till – så vad göra?

Jo katalogisera så hittar du genast så mycket mera än ”bara” denna bekanta version med Hot Butter – varsågod, här är det ordentligt smörserverat minsann!

popcorn_song_logo

http://www.popcorn-song.com/index.php 

En annan god bieffekt på de heta kornen är ju att du bli törstig. Upptäckte i helgen att ett gott rött ZINdigt vin finner fin harmoni med de lätt saltade sakerna.

Så nu har jag förberett kvällsmaten till min kära ♥  fasen va populär jag kommer bli!

IMG_3204

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *