Glada Gotland är här!

 

Det är idag på Alla Hjärtans Dag som jag officiellt talar om att nu finns Glada Gotland min alldeles egna hemsida här på nätet. Bättre dag att dela med sig av glädje och kärlek än denna dag är väl svårt att överträffa – men det är klart att jag vill vara kärleksfull och glad alla dagar, så det så!

Ja nu är Glada Gotland inte bara ”min” sida utan blir förhoppningsvis din också, en sida som du vill gå in på då och då och glädjas av mina senaste bloggar eller titta i arkivet på de tidigare publicerade skriverierna som du kanske missat. Dessutom som extra bonus lite annat smått och gott som du kan klicka dig vidare till uppe i menyn.

Jag älskar att skriva samt marknadsföra och jag har detta som ett hobbyprojekt och så vill jag att det skall vara enklare för dig att hitta till mina texter. Dessutom blir det nu än mer personligt i den nya miljön, jag kommer naturligtvis fylla med mer aktuellt efter hand men nu är jag i alla fall äntligen igång!

Det är förstås fortfarande med glimten i ögat och glatt humör som jag vill föra fram mina kåserier med ett glatt leende på läpparna, men tyvärr är det väl så att det inte alltid går att blunda för diverse ”galenskaper”, inte ens i vår fina kommun. Då gnäller jag av mig under vinjetten Galna Gotland. Min ambition är dock mer att roa än oroa, men lugn, nog törs jag ha insikter och åsikter jag med.

Något som ligger mig varmt om hjärtat, eller som gärna får ljuda i öronen, är musik och då gärna från vinylskivor. Se Veckans Vinyl där jag kommer att skriva om diverse plattor ur lite olika synvinklar, inte bara låtarna och artisterna utan lite kringhistorier från mina pickup(p)levelser! Sedan finns det ju annat att roa sig med, se under Nöj-ön 

Så surfa nu raskt in dig på sidan och klicka dig fram, hör gärna av dig med synpunkter, det finns lättåtkomliga kontaktfält. Välkommen även under rubriken Glada Gäster med valfritt inslag i form av text, teckning, foton, sång, musik, tips med mera – Glada Gotland är här!

www.gladagotland.se

clarence mobil bilder 158

PS: Jag kommer fortsätta att lägga ut mina bloggar här på helagotland.se – men framöver kommer du hitta dem först på Glada Gotland och mycket mer därtill!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *