Saker som gör mig glad i min lilla stad!

 

–  ”Vad tar ni för valpen där i fönstret”  kunde jag klockrent fråga mig i annars rätt så grå gränd som hundens husse här vackert vovvat upp! Nu vet jag att Wilma, som den lilla gulliga hunden heter, inte är en valp och knappast till salu men nu är det svårt att vara sur och skälla på tråkig fasad -här blir jag bara hundan så glad!

Höst med fönster och mönster 007

 

Behöver sen inte gå många steg för att sedan åter få skina ikapp med Schenholms Krut & Fröhandel. Den gamla anrika butiken som ju på senare år fått husera som krog med livemusik har fått sin fasad så fint nyputsad. När jag kommer förbi pågår lite sista fönsterputs innan Hammer Bar välkomnar med modernt krut!

Höst med fönster och mönster 013

 

 

Det är många hus i innerstan som just nu vårdas och görs extra fina och hållbara inför framtiden. Så också vår vackra Ringmur som ju kanske hållit måttet och pall på ett fantastiskt sätt, ja det finns ju en del nybyggen som så att säga fallit först! Men visst behövd det även vård av portar, torn och själva muren och nu när det väl görs så blir jag både lycklig och luckligt glad av det skickligt utförda arbetet.

Höst med fönster och mönster 020

 

Men idag flyttar jag tillfälligt ut och knallar genom Österport för att ta mig upp ett etage till krogen med samma namn där jag med spänning skall se hur Sune på Torgkassen fått ihop sin frågetävling med musik & sport. Jo Herr Nilsson har gjort det ”With a Little Help from My Friends” och jag har även själv bidragit med lite 60-70-80 tals frågor när det gäller musiken i alla fall. Så jag får snällt sitta och njuta i publiken, det kan du också göra om du inte nu ingår i något lag. Den chansen är inte heller för sent, det går att göra på plats – klara färdiga gå klockan 16.00!

Höst med fönster och mönster 042

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *