Sanningsserum har läckt ut!

Från säker källa erfar Glada Gotland att en stor mängd sanningsserum läckt ut i dricksvattnet över Heeeela Gotland, vilket kan/har orsakat mycket rakt på sak språk med sååå hög sanningshalt hela tiden.

Blott ett glas eller en sipp gör så att tungan slinter så sanningen kommer snabbt fram, ja som ett rinnande vatten!

Sanningen har ju annars effektivt tidigare kunnat hejdas eller snackats bort exempelvis med sött klibbigt fikonspråk, detta har nu effektivt sköljts bort och inget snack(s) i munnen känns längre tråkigt eller riktigt torrt!

Andra kroppsdelar som smittas raskt vid intaget är pekfingrarna, nåväl visst har en och annan pekfingervals körts i taktfullt tempo tidigare, men numera är det icke hipp som happ utan snarare mer som Hip Hop utan stopp & hopp.

Hur vet du nu om du själv blivit smittad, eller säkert kunnat inta vatten och annan dryck som varit buteljerat. Nja bara för att det varit korkat så kan det även bli riktigt korkat – så dä så!

Eftersom det är lönlöst att söka hjälp akut så rekommenderas att alla drabbade istället samlas vid de ljugarbänkar som är klassiska platser för bästa skvaller – där är det fritt att skvala över och trovärdigheten kan bibehållas.

Foto: Ljugarbänk

I dessa moderna mobiltider kan förstås Nätdoktor L. Ur ännu ta emot och mota de värsta svärorden – men billiga naturrecept som att tvätta tungan med tvål tror inte ens Belsebub själv på.

En ny tjänst som Bokstavsbyråkrat har nu tillsats för att i sanningens namn passa på att stärka av alla stygga ord som starkt flödar över – speciellt de på bokstaven  H

  • HOT
  • HAT
  • HÅN
  • HETS

Dessa kommer effektivt kyla ut och ersätta de farligt värmande krumbukterna under bokstaven K

  • KRAM
  • KÄRLEK
  • KÅTHET
  • KUNSKAP

”Äkta sånger” om sanningen som till exempel den här med  Ian Jägaren…

…avslöjas effektivt bakom de mörka glasögonen… när sanningsljuset kommer!

 

 


Du som nu har råg i ryggen – eller saknar det…

…fri påspädning här

Det är sanningen…

… det är FRITT FLÖDE!

Vårda din språkspringa ⇑…

…härlig eller farlig!? 

Det är DU som själv tar stegen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *