Skönt spanande efter lyckliga & luriga låtar pågår!

Nu pågår för fullt spanande efter låtar till kommande Café Maffen Musikquizpub samt även så här i vardagen att glädja sig själv och andra med både nytt samt såklart retro.

Foto: Glada Gotland

Numera i dessa moderna tider så finns ju Spotify som en fin källa att snabbt bläddra i och ur – men vad är väl det mot de mer fysiska formaten som en kul kassett till exempel. Lite trassel och ju bara charmigt!

När det gäller Musikquizen så är det ju alltid extra skoj att hitta låtar som säkert många hört och kan nynna med i – men vem är det jag hör… samt därtill lite finurligt tilltrasslade 😉 följdfrågor!

Vad hette Kentas polare i  ”Dom kallar oss mods”  dokumentärfilm 1968 !?


När det gäller kassettband med frestande Oktoberfesttoner så skulle det såklart vara gott att vara där nere i Bayern nu när festen drar igång igen.

Passande band utan trassel hier!

Foto: Glada Gotland

Nu kan du oblygt spana in årets Masskrug och få en liten Bayersk språklektion på köpet!

Video: https://www.oktoberfest.de

I den här festlåten från ett av många Oktoberfest Gaudiband  hörs det som de sjunger …Gotland men okej då kan jag ju stanna hemma och fira då! Oder!?

Under vilken period 2019 pågår Oktoberfesten i München!?


När det gäller kassettband som spårar jag in på det svenska bandet TRACK vars storsinta satsning skulle får de Japanska tillverkarna sura… de hade ju den största marknaden när det begav sig.

Hur det gick – ja tyvärr mer än trassel kan du läsa i denna kassettartikel i Expressen/Kvällsposten från 2016

https://www.expressen.se/kvallsposten/miljonarsdottern-som-forlorade-allt/


Du som nu har tron kvar på just kassettband – oavsett märke – visst finns det fin modern musik som är anpassad för din spelare!

Låt hjärtat fortsatt fint få slå i takt med att bandet rullar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *