Smakfull svarar snabbt!

Tack för reaktioner och tipsen igår kring mitt look alikefoto, jag som Pär Mårts eller tvärtom! (Glada Gotland den 29/9)

Jag har ett nytaget foto på mig själv med hjärtprydd slips som senaste profilbild på Facebook.  Där tyckte någon att jag skall ha ett modernt skägg igen! En som tyckte min förra profilbild var bättre – och den var ju riktig full med skägg från förr!

Så den lite mer yviga liknelsen mellan mig och Professor Kalkyl… men för fasen, jag vill inte göra nån av mina vänner besviken så här är jag i omkalkylerad stil för dagen!

C som professor kalkyl 2

Professeur Tryphon Tournesol är franska namnet som ju betyder Solros och nu skiner jag ikapp med min kollega från Tintins äventyr – den stora skillnaden är att jag ju inte är ett dugg lomhörd (tror jag) utan hör klart och högt vad ni säger kära vänner.

– ”Puss på er alla!”

Professor kalkyl

Förutom att kunna pussas innerligt så har jag faktiskt hjälpt Professorn med designen av den här uppfinningen, så lite tekniskt haj är jag under den yvigt kärleks- och smakfulla ytan –  `SMAK´   på den allihopa!

Professor kalkyl undervattensbåt

Från äventyret Le trésor de Rackham le Rouge. Tecknare: Hergé

PS: Bli nu inte förvånad och rädd om den helt plötsligt dyker upp i ett vatten nära dig – den är lika snäll som den ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *