…som jordgubbarna smakade…

Fruktstund är fint – nu när det finns färska bär både här och där. Åt färska gotländska jordgubbar idag och när det gäller mat & mys så sätter jag gärna ihop det med musik.

För jordgubbarna gäller dessa kärleksfulla toner – här fortfarande fint sångserverad från originalsingeln med The Beatles som släpptes 1967.

Foto: Discogs – klicka på skivetiketten så hörs jordgubbsfältet!

Visst utlöser jordgubbar en hel del minnen åt olika håll där i munhålan –  men kanske var det inte alls bäret som bar minnet… eller smaken… nåt annat som utlöser minnena.

När det gäller The Beatles så vet vi alla att de gick åt olika håll i någon slags ogillande skilsmässa – hur skulle vi klara oss nu!?

Paul radade upp en hel flock fina lockande bär när det bar av i solokarriären på plattan 1970 – en del var bara ”junk” – men lät lätt gott ändå!

John var rätt mer rätt rak trots att han behagligt lutade sig mot ett vackert träd i parken… med sin Yoko… som han trodde  på. Allt annat får du tro på själv efter bästa förmåga.

George gjorde nog världens bästa platta i en annan park – den diggar jag än idag behagligt när jag vill må och nå samt ge den optimala… kärleken.

Ringo var och är fortfarande rar… och en Star(r) – men han sjöng om saker i livet som kanske inte bara var glada och lätta.

Men öppna ditt hjärta och bjud in till en fin fruktstund… så blir det… som jordgubbarna smakar… i nuet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *