Tonsillerna tar sig ton!

Tonsillerna

  • Anne Klintbom
  • Hempa Henzinger
  • Fredrik Hammarström
  • Clarence Krusell

Så var jag då snart tillbaka i den stora Popgissgrytan igen.

Ja som det fyrtionionde anmälda (49) laget kommer jag få glädjen att återse mina ”gamla” kamrater som deltagit såååå många gånger förr, efter liten konstpaus så är det dags igen!

För vem kan motstå årets tema ”Det Svenska Popgissundret” … nu kommer det säkert vara skön musik samt finurliga frågor från världens alla hörn – och lag Tonsillerna skall låta högt när vi kan låtarna – annars får vi babbla och bubbla om nåt annat.

 http://popgiss.se/

Det är det som är charmen med dessa Popgiss – att surra och snurra i gemenskap men samtidigt fightas för sin placering  i listan – lycka när du lyckats pricka in artister som legat och lurat långt inne i minnenas arkiv och att åter får höra de skråla i ditt öra.

Många missar/nitar/felsvar blir det – men vad gör det när det så frikostigt serveras tunna skivor är det bara att njuuuuta – hur det än kommer sluta!

När det gäller årets namnval på vårt lag så kom jag tänka på det under julen efter ätit tonvis med sill. Som illustration och lämplig låt därtill så passar ju den här – eller hur alla lag, det ska bli tokroligt att Popgissmötas, så dä så!


Vårens viktigaste datum Popgissdatum:

Kvaltävling 1: 15 februari

Kvaltävling 2: 14 mars

Grande finale: 18 april

Som vanligt kommer alla lag tävla samtidigt och alla lag tävlar hela finaldagen. 

Tävlingsstart för tävlingarna är klockan 13.00. Vi räknar med att vara klara ca 21.

Popgiss 2020 kommer att ske på Donners Event. Mat kommer att finnas för en hundring. Max fyra personer per lag. En reserv får anmälas per lag. Fler reserver är tillåtna men man får enbart vara reserv i ett lag.

https://www.facebook.com/groups/64496301049/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *