Tummen … eller hela kroppen upp för Friskis & Svettis!

Det är svårt att inte gilla denna folkrörelse, numera också lokalt prisad som Gotlands Bästa Idrottsförening.

Friskis & Svettis årets...

För tillfället är jag personligen inte aktiv där, men har varit och det fick mig att må så gott. Har en mycket kär närstående person som nu går på gympass och jag tycker hon skiner lite extra när hon kommer därifrån – eller är det bara för att hon ser mig må så mysigt här i hemmet!? 😉

Nu behöver du ju inte gå på lokal eller gympasal för att må bra – själv så promenerar jag just nu rätt mycket friskt på Hälsans Stig eller ”bara” kring Ringmuren och får ju då kalkstenskultur på köpet!

Men att gå på Friskis & Svettis pass ger ju också nya vänner och en blick på olika strävan att må fint – det är gott & glatt!

Friskis & Svettis folk

Facebook sidan är fint uppdaterad med uppmaningar och utmaningar att komma i form. Hittade också fint magasin där ”vanligt folk” pratade om sin lycka om att träna dessutom fylld med nödvändiga och onödiga tips samt prylar som du kanske måste ha, eller inte, för att lyckas.

Det viktigaste är den egna viljan!

IMG_4509

Dessutom kan du alltid komma med egna förslag på förbättringar om du nu skulle sakna nåt i utbudet:

Hjälp oss att utveckla gymmet! Vi är måna om att Du skall trivas och fortsätta utvecklas hos oss. Därför är Din åsikt som medlem mycket viktig. Ge oss Din feedback och hjälp oss i arbetet med att förbättra gymmet genom att svara på en enkät som finns både i gymmet och i receptionen. Enkäten finns ute till och med den 25 februari. Tack!

Du som ännu inte har kommit igång – du har hela februari på dig att fritt testa ett valfritt träningspass! Se mer frisk & svettig information här!

Friskis & Svettis gratiskampanj

https://www.facebook.com/friskissvettisvisby/timeline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *