Vilken tur… på min cykletur!

Skulle jag orka runt & hem… efter 13,5… det var frågan häromdagen när jag nöjde mig att till fots ta det BLÅ/VITA spåret  som pekade på ”behagliga” 7 KM.

Foto: Glada Gotland

Så på med hjälmen och upp på min MTB… här ska ni nog få se! Nja, nu gör jag helst mina cykelturer utan publik – även om i tanken och flåset det är fin publikfriande tyskfransk cykelmusik! 

Flämtet och flåset ⇓ kunde lika bra var jag!

 

Men här i skogen där spåren drar fram så är fågelsång det bästa för mitt hålligång – där borta var det nån som kvittrade hurtigt, trampar dit och ser om jag hinner se.

Kommer på vid skylten 5… att jag redan längtar hem. Jag är ovan, vinglig, vansinnig bakverk… dessutom skrockfull som bara den… trots att jag vet att skylt 13 är väldigt nära mitt turliga ljuvliga hem.

Men mitt i banan/spåret, som verkligen är lite utmanade för mig amatör med backe upp, backe ner samt några tuffa rötter och stenar som jag sent ser… så vill jag… trots att jag känner mig utpumpad i mål och har fått vad jag otränat tål… ut och MTBa mer!

För precis mot ”slutspurten” stannar jag till för en återhämtningsstund – en lyckostund vid en önskebrunn!

Foto: Glada Gotland

Jo men se själv…. K K… står för KRUSELL KLARADE! Dessutom en varmröd busig pil som pekar mot Krusebo där mitt största fans kommer emot mig med en vinnarkrans!

Foto: Glada Gotland

Snart ska jag ut och cykla i spåret igen – du behöver inte se upp – det kommer gå som en dans! Vilken tur på min cykletur!

 


Än en gång TACK till Gotlands Idrottscenter (⇐ Klicka) i Fårösund som fixat/preparerat banorna…

Men var fasen är mina beställda cykelbyxor…

…undrar fläckvis ond man!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *