Choklad & Chocolate med/with Adrian Beckett

I dagarna har ett ny entreprenör precis släppt nyheten att en ny gotländsk choklad skall tillverkas och lanseras – möt Adrian Beckett mannen bakom projektet som svarar på Glada Gotlands frågor med glimten i ögat och glatt humör!

Hej Adrian Beckett , välkommen till Gotland ! Vad är det som lockade dig hit till ön ?

Kort svar : Jag  har rest ute i vida världen , varit i Sverige två gånger, älskade det och beslutade detta är den plats som jag vill leva och ha en familj.

Jag ännu har ingen partner…  Jag jobbar på det! Choklad är bara en täckmantel som alla kvinnor älskar choklad, eller hur? I själva verket, visst älskar väl alla choklad !?  😉

Adrian Beckett selfie

Berätta gärna lite om din bakgrund och vad du är och tror att du har hittat här i Sverige ?

 Jag tillbringade en vecka i en Buddistkloster och typ av bröt. Jag var trött på att känna mig ensam – på Gotland så har det ändrats som mycket snabbt. I själva verket har jag ofta denna känsla av att människor ser mig och de vill se min blomstra. Gemenskap. Det är hur jag känner.

Vad tycker du om Gotland ?

För mig har Gotland en mytisk som jag känner. Jag älskar stränder, vägar , solen ……. I slutändan om jag kokar ner det så är det folket. Jag menar det kan det vara kallt och blåsigt ute, men om du ansluter med någon på en djup nivå, så finns det finns sol inuti . I’m such a new age hippy right? ha ha

Vad är dina intryck om människorna här ?

Jag älskar det svenska sättet . Jag tror gotlänningar är speciella på att det är det här ” vi är alla i samma båt ” känsla . För mig , gotlänningar är typ av über svenska förkroppsligar lagom grejen i sin ordets rätta bemärkelse . Plus, att de är skäggigaste/hårigare, har jag rätt!? Haha – hittade bara på det.

Fördelen med gotlänningarna är att de har entreprenörskap och jag lever och andas entreprenörskap. Tänk er mig som en ny Pigge, men yngre.

Nu får du pulsa runt i en hel del snö – hur fungerar det ?

Jag älskar snö (mestadels) .

Berätta lite mer om dig själv!? 

Jag är 36,  letar efter en fru,  jag vill ha massor av barn, eftersom jag har hört alla människor här har fullt upp att göra sin bit för att hålla befolkningstalet uppe här på ön .

Alla älskar statistik ellr hur !? Hmmm ……… jag är hälften maltesiska / halv engelska …. lite colombianska eftersom jag bodde där 8 år.

Jag har rest runt massor av länder (omkring ett 40-tal) … .och vem skulle ha trott att jag skulle bosätta sig på denna ö av ”håriga barbarer” 😉

Har du fått ett jobb här – och vad gör du i övrigt professionellt ?

Jag kör en undervisning med säte i London och undervisar matematik på nätet, jag har en Amazon verksamhet som jag avveckla och det är full fart framåt med min chokladfabrik.

Så har du planer på att starta produktion av choklad – är du en lokal Willy Wonka ?

Min plan är enkel . Jag kommer att ha en fabrik i hamnen från juli 2018 redo för första kryssningsfartyg .

Willy Wonka ville var att doppa barn i dålig choklad. Jag kommer att doppa barnen i kvalitets choklad .

Allvarligt, vad jag vill är:

  • att utbilda folk på choklad
  • var den kommer ifrån
  • hur vi gör det
  • hur mycket vi äter
  • och att man ska äta mindfully 

oskuro

Jag berörs av mängden överviktiga människor i Sverige och i världen . Även på Gotland, vill verka för att vi blir ett sunt gäng.

Jag vill inte att vi slänger i oss en stor mängd choklad på en gång. Det handlar som sagt om mindfulness och balans .

Lite musikfrågor på det! Vem såg du spela live senast ?

Ett svenskt folkmusik på ett café på Gotland . Jag är ledsen att jag inte kommer ihåg namnet på artisen. Jag gillade det och sångaren hade skägg ( naturligtvis ) .

Vem gillar du mest av alla internationella artister ?

Jag har lyssnat på Bomba Estero mycket. Det är en Colombia grupp . Colombia har några stora konstnärer . Det är en levande, sexig plats . Det är trevligt att komma ihåg min tid i min 20-års ålder.

Vilken är den bästa musikupplevelsen?

Hur coolt skulle det vara:  att få så många gotlänningarna att dansa på stranden . Jag tänker fortfarande vad vi skulle dansa. Något latina med en hel del av hip rörelse .

Tydligen det är där våra känslor är. Låt oss få ut dem och börja dansa . Kanske så här:

Bomboro somos

www.youtube.com/watch?v=g-_9Bld7JYc

Spelar du något instrument själv och eller sjunger du!?

Nej det gör jag inte. Jag gillar att dansa med mig själv långt in på natten.

Kommer du att vara en god ön-ambassadör för att uppmuntra fler människor att komma hit till Gotland nu ?

Jag kommer att vara en stor ambassadör. Hur? Genom choklad. Genom värden i mitt företag . Gemenskaps i första rum,  choklad i andra. Mitt liv mål är att bli guvernör år 2036. Oskuro är det första steget mot att förverkliga detta mål .

Sist men inte minst – är det något mer du vill säga till Glada Gotland läsarna!?

Yes!  Jag skulle gärna vilja tacka Gotland och människorna här för att de har omfamnat mig med hela sitt hjärta. Jag är oerhört tacksam.

Att bry sig djupt om din partner, dina barn,  din granne. Jag tror Gotland är perfekt för detta . Vi är en liten ö , vi har inget annat val än att ta hand om varandra.  Jag älskar det här. ♥

Glada Gotland presenterar här stolt Adrians nya kvalitetschoklad sida:

At Oskuro, we make seriously good chocolate for you.

And there’s a seriously good story behind your seriously good chocolate.

https://adrian-beckett-ednx.squarespace.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *