Men hallå där på mig själv

Men hallå där på mig själv, vad har hänt, vad har jag gjort. Jag har ju varit förpuppad så länge så jag nästan surnat, surpuppat helt enkelt.

 sommarmix -12 078

Från detta stadium har jag nu alltså helt plötsligt slagit ut och likt en rätt så hårfager fjäril (om jag får säga det själv) brett ut mina testar över hela ön och påstår att JAG ÄR GLADA GOTLAND!

 sommarmix -12 089

Men lugna ner mig nu, kom till sans. Det finns ju bra bättre och fagrare representanter här på vår ö som piggigare skulle kunna kallas glada och dessutom är mycket mer affärsmässiga. Nu får jag väl ändå kamma mig och lägga bena på ryggen.

 

Förresten, på tal om affärer, så i min lokala livsmedelsbutica såg jag nyligen ett helt gäng Gladpack, lite plastiga kanske, men mycket glatt gult inslagna. De har lång rutin på att vara glada och funkar varje gång du drar i den transparenta kanten. De döljer ingenting men håller det som packas in fräscht där inne och lukten där ute borta.

 

Kritiken har även flaxat in från kikförsedda ornitologer som ständigt är på span. De har nu väntat sig en sida full med gotländska glador men bara hittat en sida som fått pippi utan en enda pippi – även den Pippi med flätor saknas. Men Lilla Gubben lever långt utan för lasangeträsket. Ingen prick i protokollet där inte!

 

Längre söderut i farsans födelseort har länge ett annat gäng som stått där på synlig scen mitt i byn och varnat för rasrisk… men det har folk bara skrattat lättjefullt och hjärtligt åt trots att de har betalat dyrt för att komma in och höra allvaret, men allvar gäller väl bara på Öland.

 

Men va nu tänker du – är denna blogg bara en reklamspäckad sponsorsprängd betald åsiktssoppa där varje rad har dolda budskap som skall få dig att resa eller konsumera mera onyttiga produkter, Absolut Vodka nej.

 

På tal om sprit som har sedan ett tag omoralens borg fått ordentligt fäste i Romakloster. För där i mittpunkten på ön i det gamla nedlagda sockerbruket tillverkas både snus och whiskey.

 

Bara ett skivkast därifrån kan obskyra plattor inhandlas med satanistiska och snuskiga inslag där nitar och vita handskar krävs, ”Glad all over” med Dave Clark Five finns också som tur är för balansen skull.

 

http://www.youtube.com/watch?v=aDSepEeMgPg

 

Smaklösa frågade tidigt ”Var kommer alle bitar ifrån”…nu har du fått än sockrigare och sant svar på det!

 

Men summan summarum: Den här sidan är icke kommersiell, det är bara Krusell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *