Slö…jäkta inte!

Så här när vinden fortsätter att vina och delvis pina, glömde långkalsongerna nu igen, så gäller det att trots allt rusta sig med tålamod och ge både väderlek, kärlek och kanske i musiklek samt alla andra mysiga lekar få lugna ner sig lite, slöa till tempot lite. Vem vill att njutningen bara ska blåsa bort!?

Men va nu inte blyg där ute när/om du av omständigheterna stormar fram, visa att du har ett lugnt läge också, Eric visade vägen redan 1977.

Så slötittar jag i min e-post, ja vem vill lämna vindskyddet bakom skärmen. Tur jag skärmat av mig lite för jag ser saker att se fram emot i februari… tålamodet sätts som sagt på prövning till slömax!

Då kommer nämligen en riktigt Slowman, den äkta, på besök på ön, vad sägs om detta, nu blir nog till och med Clapton avundsjuk. Här ska man va´ för att göra varenda kalkstensskiva gla´!

Till denna nyhet bör du ta dig tid… och Glada Gotland ber att få återkomma till denna exklusiva spelning som kommer att ske på Kitchen & Table då (25 februari) kommer han med sin akustiska gitarr och sätter musiken och låtarna i fokus helt utan filter.

http://www.slowman.se/

På tal om maklig fart, ja här på norr jäktar vi icke, vilket väder det än må vara. Och den här mannen i röda kläder har sannerligen tagit till sig budskapet, verkar inte som han är klar med uppdraget än, några steg på stegen kvar. Men slöa på du, räcker ju om du kommer fram den 24! Gott slött nytt år på dig!

Foto i farten: Glada Gotland

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *