40 år på botten ska firas med en toppenfest!

DK Bottenskraparna har den stora äran att bjuda in till fest…

Bottens

 med anledning av att det i höst är 40 år sedan klubben tog sina första stapplande steg till att bli Gotlands bästa UV-rugbylag.

Helgen den 3-4 september är datumet ni måste boka upp ifall ni vill vara med på firandet! Vi ser gärna att så många som möjligt kommer och delar med sig av gamla rövarhistorier, jämför då och nu eller helt enkelt bara stiftar bekantskap med människor som på ett eller annat sätt har varit del av klubbens historia. Alla som har haft anknytning till DKB genom åren är självklart välkomna, så även respektive och familj.

De hålltider för helgen som vi har planerat är som följer:

  • På Lördagen den 3 September kommer vi att bjuda in till en stor middag där vi äter och dricker gott tillsammans efter det att Gotland cup är färdigspelad.
  • Man får gärna smygstarta firandet genom att komma och heja fram DKB till guld eller varför inte dra ihop ett “Old-boyslag” och försöka vinna cupen själva?
  • Festligheterna fortsätter sedan på söndag då vi samlas för att äta brunch, fika samt blåser ut de 40 ljus som skall pryda födelsedagstårtan.
  • Vi avslutar sedan helgen med att hoppa i Solbergabadet för att spela, leka och ha skoj ett par timmar innan vi börjar på 40 nya år av Uv-rugby.

undervattensrugby träning

Vi ber om hjälp att sprida informationen angående denna helg till alla ni tycker det berör! Detta gör ni enklast genom att dela detta event på Facebook eller på annat sätt informera dessa individer om denna storslagna helg.

Att ni anmäler er på Facebookeventet betyder inte att ni anmäler er till festen!
Vi har skapat eventet för att ni skall få möjlighet att spara datumet och för att vi skall kunna ser hur många som vill komma.

Vi kommer sedan att skicka ut mer utförlig information på Facebook och till viss mån mail där vi ger en mer exakt bild av vad som kommer att ske och även hur man anmäler sig och vad kostnaden kommer att bli.

Har du/ni frågor så är ni självklart välkomna att höra av er på antingen facebook eller till:
Fest-general Staffan Kjällman, 0739 – 78 43 53, staffan@gotlandssemester.se
Alternativ bottenskraparna@gmail.com

Vi ser fram emot en väldigt trevlig uv-rugbyhelg tillsammans med nya & gamla DKB:are!

bottekskraparna logo

https://www.facebook.com/Bottenskraparna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *