Bä, Bäääätre, Gotland!

Glada Gotland stödjer så klart att göra Gotland till Årets Tillväxtkommun 2018 och kommer gärna på ett bidragande sätt vara med i matchen – inte bara som åskådare åt det fina lag som presenterades i vackra gul/blåa dräkter, utan se till att komma med trevliga inputs, hejar-ramsor samt säkert också försöka dra några finurliga streck på taktiktavlan!

Tillväxt G

Det är viktigt att även som individ och ”vanlig gute” känna delaktighet. Alla som nu jobbar för och i Regionen, Länsstyrelsen, i företag, organisationer etc. är ju själv vanliga människor och behöver stöd och glädje för att orka.

Så är det vägen till målet som är det västenliga, vad vi gör i nuet, just nu, små steg för att också förankra och få det så hållbart för framtiden som möjligt!

Alla får vara med – utom möjligtvis Jante – som många påstår finns! Till detta säger jag Bu, till allt annat säger jag Bä, Bäääätre, Gotland!

Eva och Kenny södra Gotland 022

Du som missade startskottet – titta på hela eller valda delar här, bli upplyst och aktiv du med – Kleiv Pa i gemenskapen!

http://www.gotland.se/83429

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *