Barnsligt bra – Gotlands Guiden har ett utmärkt ö-gung!

Gotlands Guiden upplaga 2015 visar vägen på bästa sätt till allt du behöver veta om Gotland. Ja redan på första sidan så syns att även de yngsta läsarna får i allra högsta grad vara med att hitta något trevligt att göra.

Det är inte bara vuxna som skall trivas och bestämma – här finns gott om utrymmer för utmärkt ö-gung!

IMG_6089

Foto: Glada Gotland

250 imponerade välbalanserade sidor varav 58 med evenemang som förstås kan orsaka beslutsångest – för oj så mycket skoj det finns att välja på här på Glada (!) Gotland!

Tidningens medarbetare börjar också med att personligen generöst dela med sig av sina smultronställen – samt hälsa välkommen med att säga:

…detta magasin hoppas vi skall göra er vistelse här ännu bättre, roligare och mer äventyrligt.

Sannare än så kan det inte bli – och visst är annonsörerna många som gärna skriver under på detta – men här får de redaktionella artiklarna tala på fina uppslag med läckert lockande bilder utan att det kommersiella trasar sönder utan snarare blir god konsument upplysning att ta till sig också.

Öns 12 månader i så fina bilder som talar om att du som nu ”bara” är här nu under sommaren minsann kan komma hit vilken månad som helst och se att både naturen och utbudet finns kvar… kanske inte alla sommarkrogar förstås, men det mesta och bästa!

Själv fastnar jag på sidan 17 och utmanar mig själv på Hur mycket jag kan om Gotland? Puh vilken tur – hade alla rätt, men efter ha provbott här i över 50 år borde väl nåt ha fastnat fint!

Action för barn med betydligt mer spännande saker än Glada Gotlands gröna lugna gunga finns kring sidorna 100 och framåt – ja säkert på fler ställen.

Så ta nu i stället minst två tidningar ur stället – en vuxenvariant och en till du som är barn eller ungdom – för det finns så mycket läsning att attraheras av.

IMG_6029

Foto: Glada Gotland

  Njut av en underbar vistelse här på Gotland

Så säger Johan Kurleid, redaktionschefen på Gotlands Guiden, tack Johan, det tror jag säkert läsarna kommer att uppleva bara genom att följa nåt av alla de tips de får här på sidorna. Personligen tänker jag fortsätta att göra det också… minst 50 år till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *