”Borta bra men hemma …”

Min logoped Johan ber mig fylla i ordet som fattas….

B Ä S T ♥

säger jag utan att tveka.

Och hemma i mitt hem är jag efter en resa som kanske inte blev den som jag och min hustru önskat oss – det var i min kropp som nåt sa stopp eller i strejk som tillfälligt kallas stroke.

Kommer att skriva mer vad som hänt utan att detta skall bli en tråkig sjukjournal som ingen blir glad av. För inne i mig finns så mycket värme och mysig mänsklighet från vad som händer i livets spel.

Just nu lite trött men sakta men säkert kommer jag sprida min mission och passion i små glädjeämnen som kan bidra att le och leva med ett smile på läpparna… och i hjärtat!

På vägen hem så ser jag just det hjärtliga kort som Karin Skifs använde i sitt senaste höst-paus inlägg på Frelalalala… det tar jag som ett riktigt gott tecken på att vissnande blad är väldigt vackra och det som tillfälligt trillar av åter växer och fylls med ny stark klorofyll.

IMG_8910

Mot härlig höst och goa glimten – den försvinner inte så lätt även om mannen på kortet här kanske ser ut att vara lite nere så sakta men säkert ska det bli lyckliga leende och bus igen!

PS: Karin Skifs roligt roande text & foton tillbaka  exklusivt här på Glada Gotland nu igen på fre… så dä så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *