Daniel – How far can you go!?

Glada Gotland lyssnar in på Daniel Bertholdssons soundcloud sida och finner både mörka väderleksrapporter och soliga framtids saker med skönt hopp om livets goda!

Men vem är då Daniel B kanske den oinvigde undrar, så här presenteras han kort på sidan här:

En Dj, låtskrivare, remixer och producent från Stockholm / Gotland med en fast fot i elektronisk underground dancemusic.

Underjordisk musik kanske lite extra nu under de mörka molnen som legat över huvudstaden och tvingat ned kreti och pleti ofrivilligt (?) i tunnelbanan!

Men så plötsligt med Pappa Jan befinner vi oss riktigt ordentligt i det varma mysiga Brasilien, med en god fruktig Caipirinha i hand under en palm eller säkert nån snäll Bulldog med skummande topp – vill ju inte bli utskälld!

Vi går vidare bland Daniels blandade molnlåtar och diffust solklara frågan är:

How far can you go!?

https://soundcloud.com/daniel-bertholdsson/further

Säkert hur långt och skönt som helst, musik att njuta av i många olika sammanhang med öppet sinne!

Strax skall jag personligen köra Further från Fårösund för att äntligen få på vinterdäcken… tänker nån av låtarna här hålla mig på vägen, till exempel:

Där den kluriga kompositören själv överblickar att jag har rattmuff på och håller mig på vägen i nuvarande vinterlandet!

Och här har DU kära Glada Gotlandläsare också den säkra, men även här ibland rart halkiga undergroundvägen till Daniel himself!

https://www.facebook.com/daniel.bertholdsson?fref=ts

daniel

PSST: Vid lämpligt tillfälle under vilket mysigt moln som helst återkommer Glada Gotland gärna med ett personligt DJ DB mixsnack!

Hur låter det!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *