Den Stoore Krigaren på Hammer

När jag får syn på Rebels affisch så ser det först ut som om de skall elda upp den Stoore Krigaren på Hammer himself Jens Stoor!

rebels

Men naturligtvis är ju så inte fallet – utan mer att elda upp publiken och hylla mannen som hållit lågan brinnande för rockmusiken live på den lilla heta scenen i den gamla jensfröhandeln.

Vilken (rocken) roll nu än Jens kommer ta sig för framöver i framtiden så kommer det bli bra, för han själv och sin omgivning. Det är tufft att vara vaken jämt, naturligtvis måste även rockrävar få sova sött – innan de då bränner ut sig eller blir för röda i pälsen.

När det gäller Rebels så har jag själv hört och sett dem tidigare på Hammer och jag gick därifrån lomhört lycklig. Bandet har stor passion för Black S… men är så härligt ljusa personer inombords där bakom de tufft tuggande instrumenten.

De matchar alla advents och juleljus fint men låter mer som ett gott sprakande Tomtebloss … värm gärna upp dig själv genom lite lyssning här: 

http://www.rebelsofficial.se/music/

PSSST: Bara nu inte Jens skaffar sig en tråkig ny sysselsättning så han faller in i arbetscoma som mannen i videon här   hoppas han kommer hamra på med nåt nytt nyttigt!

Bakgrunden känner du säkert till, Hammer är FOR SALE, men än så finns det fler chanser till Stoora scenfamträdanden, kolla in FB sidan och boka in dig NU!

for-sale

https://www.facebook.com/TheHammerBar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *