Den vandrande vålnaden våldtagen!

Du kanske undrar vad Kalas Puffar och serietidningen Fantomen gör för nytta och nöje i våra liv, broder Claes och mitt!?

Vem som började med denna tradition vet jag inte säkert – men för att muntra upp varandra när det riktigt varit ”kris” i sjukdomsläget hos någon av oss så har vi liksom försökt att snabbt kurera och pigga upp varandra och då har Honey Monster och Mr. Walker fått komma in i bilden.

kalas puffar & fantomen

Kalas Puffar var ju flingor som vid lyxiga få tillfällen fanns hemma i skafferiet, men mest var det väl havregryn och strösocker. Utblandat med vatten blev det ju också kalas 😉

Idag finns kanske inte heller Puffarna så ofta i de Krusellskaskåpen – så att då komma hem med ett färskt paket ger verkligen en snabb puff mot friskheten. Dessutom sååå gott med kall mjölk. Bzzzzzzzzzzzzzzz!

Fantomen lästes djupt inne i Fantomengrottan – och det slogs mot skumma skurkar även i staden då han uppträdde dom en vanlig man – vid grottan blev Guran något av en kultfigur och därmed bastkjol.

Kan ju inte påstå att jag nu för tiden läser serier alls – så det är klart att du blir nyfiken vad mannen i trikåer har för sig nu för tiden. Döm om min förvåning om att han blir påsatt och gör en kvinna gravid… omedvetet!

IMG_9014

Samma natt förför Sandal Singh den feberfrossande yrande Fantomen som tror att hon är Diana…

Så klart du själv där i din egen frossa börjar fundera hur det hela har gått till – har trikåerna gylf, är de av expander modell och tyget tillåter explosioner av kroppsvätskan på detta sätt. Den vandrande vålnaden våldtagen!

IMG_9018

Tyvärr slutar detta havandeskap på ett ruskigt grymt sätt skall det visa sig när jag nyfiket bläddrar vidare i sidorna på detta nummer 22-23 2015.

IMG_9012

Detta var ju ingen skönupplösning av en kanske skön utlösning som nån vill vara med om. Tur att det bara är några oskyldiga serierutor – sånt här händer ju inte på riktigt, eller hur grymma värld!

Nu undrar jag om jag törs bläddra i några andra serier – de har liksom blivit sannare än sanningen och så här i kärlekstider hoppas jag att Fantomen i sin fadäs i ståndaktigheten ändå kunde utbringa ett skönt befriande ”djungelrop” precis som sin seriepolare James Fjong!?

james fjong ynf

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *