En halv böj tack!

Spola Kröken var en populär slogan – speciellt i sportkretsar – när det gällde att ej dopa sig med alkoholhaltiga drycker, vare sig för publik och ej heller aktiva.

Spola kröken t-shirt

Det var Systembolaget själva, som ju alltid hållit oss konsumenter i någon slags dubbelmoral – men med god omtanke förstås. Lika god som bouqueten på ett riktigt gott årgångs vin. Den som har lever kvar får se!

Jag jobbade ett antal år på Systembolaget på Stora Torget och har därifrån många fina minnen från underbar personal samt så trevliga kunder som ju fick allra bästa service rakt över disk.

My beautiful picture

En halv böj tack!

Kommer vid tillfälle här på Glada Gotland dela med mig med riktigt mustiga historier där det var allt annat än spolande krökar inblandat – mer raka rör så att säga!

Numera så är ju sport och god mat samt (sport)dryck ett måste för oss alla som hellre sitter på läktaren och betraktar än ränner runt (på planen) för att vi andra skall kunna prata strunt om hur ”tokigt” de beter sig. Kämpa!

Ibland sker små under under en match, både här hemma eller mer internationellt. Om vi till exempel blickar ut på en aktuell fotbollsmatch mellan Bayern München – Wolfsburg som slutade 5-1 med 5 mål på 9 minuter intryckta av en inhoppare! Wow!

Tur att nu inte den matchen gick i Wolfsburg och det var de som vann – för deras hemmaplan heter ju Wolkswagen Arena (!) och då hade väl insläppen  i motståndarmålet fått en sehr grosse fuskmätning på sig!

Wolksvagen arena

Men här hemma i vår nya sportarena i Visby som äntligen är färdig och invigning skall ske med härligt pampig tillställning i helgen (25, 26 och 27 september) så finns ingen anledning att klaga.

Här finns plats för olika lag i blandad kompott samt mat, dryck och plats för en gott konsumerande publik till max med pricken över i! Förekommer det nåt (mat)fusk lär det dock bli grova gotländska BUUUU och NAJ HUUUU!

Ica maxi fasadbild

Korgboll och matkorg – fasen vilken härlig kombo. Dirken gläds säkert extra i sin himmel. Dino dito i nutid!

ICA maxi arena affisch

Kolla gärna mer för senaste uppdateringar här:

http://www.icamaxiarena.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *