En snarkares bekännelser!

En snarkares bekännelse. Jo, jag gör det, snarkar alltså, har jag hört – men aldrig hört det, mitt eget snarkande alltså.

Konstigt på min ära, stackars kära …för enligt omgivningen, den närmast Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-ljuden så är det väldigt väldigt högt.

Alltså nog mer så här:

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz

Så kära doktorn, vad göra nu när receptfria spray, klämmor samt hur många olika kuddar som helst ej kunnat hejda zzzz-följetongen.

Känner mig rätt populär och omtyckt av min Mysiga M på dagtid – men det blir alltid värre framåt natten. Som att befinna sig i paradiset fast nattetid i ett kokande helvete… för henne alltså!

Så vill jag ju inte fortsätta att utsätta henne samt min nattliga omgivning om och när jag sover borta – kanske inte undra på att en del glott snett på mig på nåt hotell ibland…trots de bodde i nåt rum bort och jag kanske sabbade deras komfort!

Bettskena var ordet och receptet från i detta fall Farbror Z-kunnig. Men det är inget att bara kasta in i munnen hux-flux ty alla munnar, käkar och tänder är ju olika så personlig inpassning måste ske.

Innan dess så koll att nu inte snarkningarna orsakar andningsuppehåll och detta kan ske med hjälp av denna finurliga lilla apparat som ryms i lätta svarta väskan – den får vila upp sig först innan den får pippi av mig!

IMG_8594

Kloka lätta instruktioner följer med… och tur är väl det! Säg yes till NOX – T3,  ett… två….

IMG_8599

… tre…fyra punkter att följa!

IMG_8598

Gäller nu bara att sätta slangarna till rätt snarkare!

IMG_8602

Klara färdiga sov… och i detta fall så klart med så många ZZZZZZ som möjligt för att ze klart på saken!

IMG_8601

Oj så fint det gick – rena skönhetssömnen blev det. Eller hur!

IMG_8603

Nu är apparaten återlämnad till labb och jag sitter riktigt sömnlös och väntar på svaret!

Sedan får vi se vad det kostar på att få bukt med mina hemska störningar. Hittills så har ju öronproppar fått duga – för min sovkamrat – men även de bästa märkena där har jag visst effektivt lyckats överljuda!

Hoppas nu alla ZZZZZZZZZZZZZ znart kan bli utbytta mot hur många ♥♥♥  som helst – hela tysta natten igenom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *