Europa i sikte…

Än så länge så får vi kolla på Europa på lite distans… ja båten därute heter så och fortfarande kommer lediga resesugna och äventyrslystna turister för att se hur vi har det i Medeltidsstaden Visby.

IMG_8420

De åker bekvämt över sjön… visserligen inga större båtar sista biten in till kalkstensön som får göras i små fast säkra barkasser.

Tanken går förstås till andra på flykt från stygga länder som får ske i hast i gummiflottar som kanske redan från början var allt annat än sjövärdiga. Måtte även de få chansen att en dag även komma hit och njuta av den vackra och blommande kärleksfulla nutiden.

IMG_8407

Några av urinvånarna med stort hjärta träffar jag hemma på gården där de en gång föddes och växte upp. Syskonen visar varandra vilken väg som är säkrast att färdas in i framtiden. Nåt med 4-hjul är det som helt klart gäller  -bra för balansen!

IMG_8388

Själv ser jag nyfiket på omvärlden och är ute på nätet med tufft virusskydd för säkrast koll och någon slags omvärldsbalans.

IMG_8429

Vill förstås blomma upp tillsammans med min omgivning lika fagert mitt i ros, ris eller kris som ”Nakna Jungfrun” ! 

IMG_8398

Dela med mig av frukterna från ÄPPEL  PÄPPEL  PIRON  PARON & KRÅKAN TALLEKVIST

IMG_8410

https://www.liber.se/Grundskola/Grundskola-ar-F-3/Svenska/Trana-mera/Appel-Pappel-Piron-Paron-Krakan-Tallekvist/#furtherdescription

Ja hösten har sannerligen blivit annorlunda med mer mångfald och möjligheter att inte vara så förbaskad plump i sina uttalande om andra vanliga människor  ♥ som söker säkerhet.

Plump!?

Nej tack – men jag smakar gärna på ett plommon!

IMG_8399

Och varsågod och ta för dig – finns så det räcker för oss alla!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *