…fingrat fööör mycket…

Ja mina kära vänner – jag erkänner – dock lite motvilligt – att jag fingrat fööör mycket på min nya fina dator och lyckades med konststycket att få fel kontakt i fel ingång vilket orsakade… elfel !

Jag är en riktigt CHOK-Skalle ! Tur att jag i alla fall slapp el-chock ! Men den kommer säkert när jag får räkningen från reparatören med dubbel fyllning 😉

Hur klantig får jag bli... ska då fingra på allt och har nu desperat fått packa upp mitt gamla tröskverk från förrådet för att få ut lite moderna budskap här på nääääätet. Den går lite segare … liksom bara ett lillfinger i taget men det är väl gott nog !

På tal om nät så såg jag i helgens Halloweentider rätt så busigt livsmedel att sätta tänderna i – för den modige. Trots det låga priset så blev det ingen spindelkroppstest … missade kanske årets gourméplugg !?

I övrigt så hann jag med en minnes-tur och stund på Klinte kyrkogård där upphovet till min närvaro här på jorden ligger vackert och vilar.

Jag tycker om den roliga varnande skylten som finns intill kyrkan ⇓

Du kanske ser en Präst som är i full språng för att komma i tid till något viktigt kyrkogöromål !?

Skylten får mig i också att reflektera om att ibland springer vi i livet fööööör fort – utan att njuta av varandras fina närvaro, att ta oss tid innan det blir mörkt.

Låt oss vara glada, positiva & älska varandra både i ljus och mörker… i detta nu.

Samtliga foton: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *