Fotbollsmissar och kissemissar!

Fotbollen spritter i mina ben igen! Nja, nu har min personliga ”karriär” inom denna ädla sport begränsats av att mina knän som gärna hoppade ur led och jag led som bara den.

Så några egna tillslag blir det sällan eller aldrig – men mina EM-TV-ögon är inte ur led och kan ännu klart se Europafotbollen rulla runt!

Clarence öga 001

Foto: Specsavers – mitt vänstra fotbollsöga!

Dessutom hade/har jag en konstig förmåga att ofta snubbla på mina egna fötter så i en riktigt spännande match där hemma på planen hemmavid var det helt plötsligt vidöppet mål å jag fick en passning till mig i absoluta bästa position…öppet mål!

Det var bara att sätta foten till och bli match- och Signalgatans största bollhjälte genom alla fotbollstider!

Men vad händer – ja jag tar väl rejäl sats med benet men i all upphetsning så hamnar båda fötterna på bollen som förstås far långt åt annat håll än där tomma målet stod och vidöppet väntade.

Själv gör jag förstås gör världens lustigaste klantigaste luftpiruett och landar med en duns i det gräsliga gruset, bokstavligen ledbruten!

Alla skrattar rått och högt, både med- och motspelare och även den mysiga publiken bestående av kvarterets sötaste töis fnittrar.

Lillebror skäms förstås men hjälper tålmodigt till att trassla ut mig… och ut från plan – för resten av säsongen.

Så nu när Signalgatans sötaste Miss skrattade åt min miss – då sökte jag tröst hos några ännu sötare kissemissar! De var förresten bra mycket mysigare än gapskrattande hyenor… kurr och spinn!

Clarence med katter

När jag själv hejar på de som galant utövar nån  publiksport, i alla dess former, så skrattar jag absolut inte åt eventuella saker som går fel…

…om de inte filmar ett fall eller skada förstås, det är osportsligt och skrattretande hur vuxet folk kan bete sig ibland, sån är icke jag! Fy! Ajabaja!

Inför EM-finalen – som lär bli hur spännande som helst så tar jag nog ett glas Champagne i förskott samt käkar lite franska vitlöksostar så det riktigt stinker för att mota motståndaren P lite extra, så fränt fransk kan jag ändå vara!

Clarence-fransk-med-vitlök

Foto: Victor Krusell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *