Galet skoj på hoj!

Lite el kan aldrig vara fel… efter ha flyttat norrut här på ön och upptäckt så många fina platser som jag bara förr susat förbi med bil så vill jag nu med lite hjälp trampa fram och få känna vinden, naturens dofter, raukarnas retningar, kalkens klapper, skogens förtrollning på bilfria platser och då njuta på en svettfri ram.

Precis som gänget i Göteborg på cykeltur här – de kanske har ”värre” backar där än här, men på nåt sätt så ramar de in hela min nya cykellycka!

Galet skoj på hoj!

Letade lite låtar som nu passar in på min ny vunna cykelpassion – glädjen till salu, jo så är det i detta fall även om mycket att njuta fördomsfritt av i livet är fritt – ja det går aldrig att köpa till sig äkta lycka.

Men denna investering har på kort tid fått mig på så gott sedel… förlåt… sadelhumör!

Nu är inköpta modell långt ifrån en racer... men det går att växla upp samt trycka på olika hjälpknappar om du känner för att vinna nån tävlingssträcka – men jag är en försiktig cyklist och bromsar gärna… i tid 😉

Jag låter alltid nån annan ”vinna”  för det känns mer generöst än full fart i genom livet i alla lägen.

Det riktigt fina med en tramptur på den nya cykeln är att du kommer fram rätt osvettig.

Men det sköna flåset på den här franska (!) tourmelodin lockar till andra aktiviteter som kanske kan ge dig möjlighet för naturliga svettningar i ett annat kärleksfullt läge.

Inte nog av att min hoj är skoj – här är en så trevliga och seriös cykelhandlare som gett så utmärkt god service samt förstås gedigen kunskap i samband med köpet… redan från start – en kundpassion för att du ska slippa gå på pumpen… även om en sådan finnes också förstås!

Rekommenderas, köp på ön… då blir du extra skön 😉 Vackra passande personliga valmöjligheter här 

http://www.lofqvistcykelmotor.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *