Glada Gotland löpsedeln snyggast och soligaste fin!

Det gäller att synas och höras i bruset och under Almedalsveckan och Expressens geting har sedan 1961 varit här på semester, nu har den fått än gladare och viktigare saker att stinga till om – här har det lyckas väl med fint surrad uppmärksamhet.

IMG_6389

Andra väljer att vara mer diskreta – hallå är det nån hemma i tältet där.  Kanske är det nåt kristet tillhåll där de ber lugna tomma böner – hur som helst så är tornen på tältet i alla fall av yppersta byggnadskonst. Amen.

IMG_6379

Aftonbladet vill vara förstås med men har tvingats att bygga koja i ett träd – men så brukar ju också papperstidningen ha rätt många blad!

IMG_6358

Andra har stilig blomster prakt i markplan och full växtkraft både ute och inne.

IMG_6378

Ja faktiskt så fullt så några försöker smita köksvägen in!

IMG_6377

Glada Gotland bubblar också på med avancerat lärande mattematiskt språk…

IMG_6384

…vi säger bara en sak

Räkna med bråk!

För när nöden är som störst är varenda toadörr på hamnen låst, snacka om att på blåsan bli blåst! Vem är torrast & hårdast nu?

IMG_6386

Men vi skall icke klaga – det mesta är till för att behaga – och visst håller sig ännu Glada Gotland löpsedeln snyggast och soligaste fin!

IMG_6370

Glada Gotland är ännu inte med i det officiella programmet, men i det inofficiella! Mer väntade och oväntade rapporter med glimten i ögat och glatt humör hittar du här på sidan under veckan.

PSSSST: Här kan du även spana in den tjocka spännande läsningen om veckans fantastiska övriga Almedalsprogram!

http://www.almedalsveckan.info/1124

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *