Gör som Jörgen…fokusera… på fakta!

Jag tycker att fina fotografen Jörgen Kristiansson…

jörgen 2

…har agerat exemplariskt i sin störda nattsömn som först förstås har gjort honom förbannad – men då tagit reda på fakta varför är det på detta viset!?

Bludder och mudder som Jörgen körde genom Facebook och här får du följa det ”samtalet” (emojis får du som text i gult här nere)

Hej, Mudderverket i hamnen jobbar tydligen dygnet runt, Ljudet hörs över hela södra Visby. Det är extremt störande nattetid. Mitt tips är att dom inte stör tusentals folk nattsömn, som det är nu så är det katastrof.

Gilla
Gilla
Älska
Haha
Wow
Ledsen
Arg

Kommentarer: Region Gotland

Hej Jörgen! Jag ber projektledningen att svara dig! MVH FB-red Tomas

Gilla · Svara
Region Gotland

Muddringen tog något längre tid än planerat och för att hålla resten av byggtidplanen så var vi tvungna att muddra en längre tid än planerat.

Vi beklagar att du har upplevt det som störande. Muddringen avslutas imorgon fredag och det förväntas inget särskilt buller av det fortsatta arbetet.

Med vänlig hälsning Ulrika Frisk, kommunikatör för projektet

Gilla · Svara ·
Jörgen Kristiansson

Tack för snabbt och bra svar.

Gilla · Svara
Region Gotland

 Du kan följa bygget och se tidplaner och bilder bland annat på gotland.se/kryssning. Där har du våra kontaktuppgifter också om du har fler frågor 🙂 Hälsningar Ulrika

Kryssningsturism Gotland 2018Region Gotland

region gotlan kryssnings kaj

Foto: Region Gotland
http://gotland.se/kryssning

Det Glada Gotland vill ha sagt är att genom att först vara arg, förbannad samt myndigt måna om sina medmänniskor… att ta reda på direkt av den aktuellt ansvariga parten, i detta fall Mudderverket = Region Gotland!

  • Detta kan ALLA göra, att gå direkt till källan vare sig det gäller en
  • kommun,
  • region,
  • länsstyrelse,
  • statlig myndighet,
  • politiska partier
  • företag…
  • …och/eller privatperson…
  • …hela härliga mänskligheten 🙂

Att använda sig av mellanhanden Facebook är naturligtvis ett utmärkt sätt att på snabbt sätt visa sig positiv eller kanske framföra sina klagomål – men göra det direkt till de, för här finns ju alla idag, som det berör.

Vi övriga följare kan naturligtvis då även offentligt följa hur det gick just med DIN fråga – det är ju lärorikt att följa hur de som svarar sköter sig eller frågan som de fått.

Annars sååååååå tråååååkigt att läsa speciellt då på Facebook, samt såklart även andra sidor, en ”sanning” som är fabricerad och osann samt får med sig medlöpare som löper amok utan att själv kolla fakta… tummen upp & ner eller sitter den fast någonstans!?

Fokusera på källan, kanske inte lika roligt alla gånger, men vem tycker fel fakta & gnäll är roligt och för oss goda glada människor framåt i lycka och äkta sanningsuget!?

Sedan finns ju andra frågor där du fritt kan spekulera samt fantisera hur du vill… det kan ju bli riktigt roligt med tungan rätt i mun det med. Eller en utsträckt Kiss eller Stones tunga, kittligt skönt det med

När det gäller det aktuella ämnet som här beskrivs så finns ju hur mycket info att ta till sig som helst, men vi drunknar ju ibland i all information och reklam som sprids och det är minsann inte lätt att ta till sig allt.

Jörgen får här illustrera det hela med ett av sina briljanta bilder, som jag själv lånat utan att fråga källan om lov… fasen bara jag nu inte stör hans nattsömn igen!

jörgen trappor

Foto: Jörgen Kristiansson

https://www.facebook.com/jorgen.kristiansson

Arg på sig själv för all otur å missar du gör i livet får du ju själv vackert välja att trappa upp eller trappa ner för din egen och dina medmänniskors härliga harmoni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *