Gotlands vanligaste fågel = Flamingon !

Glada Gotland har fått fortsatt pippi… ja det är väl knappast nån nyhet…  hursomhelst här ytterligare en het härlig fågel !


Jag skulle vilja pippipåstå, förlåt öns landskapsfågel (Halsbandsflugsnapparen), och alla andra fina fåglar, men den mest vanliga pippin på ön är FLAMINGON som ju uppträder sååå gärna i många olika skepnader samt avbildade på … vadsomhelst ! 

Den får så här års gärna lysa lite extra när den varma majsolen sänkt sig så syns de fortfarande läckert stå på ett ben i givakt som solcellslampa !

Förresten så är den lite slö av naturen så det blir även lysande badringar på all night long !

Det är ju dessutom passande att nu när Gotlandsbåten lyser med sin frånvaro över Ö-stersjön så tar Rederi Flamingo över rodret och kommer frakta ö-sugna Flamingobes-Ö-kare hit på det allra finaste säkraste sättet.

Inget för badkrukor – åhhh gott gung garanteras även i de lugnaste vatten.

Mot Gotlands landskapsblomma, murgrönan, gör sig också flamingon extra fint och slingorna kan och kommer säkert slingra sig lika långt som Ringmuren och ge kulturarvet en rart rosa look.

Glada Gotland har också varit i kontakt med Medeltidsveckan som nu näbbar till sig ordentligt under kommande program 2018 och ger Flamingon ett rättmätigt ansikte i kommande Gyckelspel.

De har precis släppt sin första provkollektion som nu skall testas bland folk och fä… ser den ut som ur-flamingon anno 1361 !? Fråga hunden !

WOW !!

När det gäller sommarvin med Flamingo så är det inte innehållet utan hur du håller flaskan och halsar lika fint som en äkta flamingo gör som är huvudsaken – kram på det 

Ja det är sannerligen svårt att blunda för allt pippi-F som har invaderat vår ö, gör som jag, njuuuuut fullt ut.  Själv har jag lagt till med flamingoben från topp till tå !

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *