GULDKAGGEN ÅTERUPPSTÅR – IGEN!

Nu är det klart att det 400-åriga hamnmagasinet Guldkaggen på Gotland återuppstår ännu en sommar. Hyresförhandlingarna är över och båda parter kunde utropa; Jaaaaaaa vi vann! Nu kör vi!

guldkaggen foto

Det är en stark känsla för oss att veta att vi kan återuppstå igen – för tredje sommaren i rad! Inte som en mytologisk fågel Fenix, utan som ett högst verkligt gammalt hamnmagasin, fyllt av liv, lust, mat, musik och människor.

Våra två första somrar har varit ett långt och intensivt lärande i att bygga en ”drömplats” utifrån noll kronor i budget, massor av jävlar anamma, en stor mängd lastpallar och secondhandprylar och imponerande många vänliga människor som hjälpt oss. Lärandet fortsätter.

Vi är fortfarande inga proffs på att driva restaurang, kafé eller bar, men vi är hängivna och brinnande entusiaster med massor av hjärta för platsen som vi tror så mycket på.

guldkagg färg live

Vi älskar Guldkaggens charmiga ruffighet och vi älskar det fantastiska läget och utomhusmiljön som får oss att drömma om en annan värld. Platsen växer i känsla för varje år.

Vi känner: Ahhhhhhhhhhhhhhhh! Hoppas fler känner som vi 🙂

Dela gärna vidare – snart är det sommar!

Välkommen på premiärdagen den 25 juni 2016!

Kram
Kompisfamiljerna på Guldkaggen:

Pia Roos & Håkan Redemo
Anett Jormeus & Jacob Jormeus
Susanne Liljenberg & Mattias Nordberg
Anki Johansson & Joakim Johansson
…och våra 10 barn 🙂

guldkagggen logo

https://www.facebook.com/guldkaggen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *