Härliga KUNO-Oktober med bland annat Bluesfest!

Att bo här på norr är fint … året om … mycket har hänt när det gäller kultur och nöje på hela ön under sköna sommaren. Vad händer nu då i vackra oktober i Bunge Socken !?

Glada Gotland har ju nöjet att få vara med och påverka innehållet i Kulturföreningen på norra Gotland = KUNO och för att fira lite extra så se till att boka in dig för bluesfest på Bunge Vandrarhem fredag den 19 oktober för då kommer nämligen:

 

Trevligare bluesigare trio får du leta efter. För den matsugna kommer även finnas gott käk och Vandrarhemmet har bartömning så drycker av alla sorter samt styrkor lär kunna tas till riktigt glada priser! ( Förboka NU !!)

Som du ser är det lite förmånligare att gå in som KUNO-medlem. Passa på att bli medlem du också och få reducerade entré till alla kommande evenemang som du lekande lätt hittar på Facebook-sidan:

https://www.facebook.com/groups/848505015205949/about/

Förutom att du kan gå in lite billigare på alla olika kan du vara med och påverka innehållet i kommande utbud – härligt & hjärtligt välkommen som medlem.

KUNO är solklart öppen för alla oavsett var du än bor! Läs gärna mer här !

Foto: Glada Gotland

KUNO – Kulturförening Norra Gotland är en ideell förening med säte i Fårösund. Föreningen är tillgänglig för alla som vill vara med att skapa, ta del av och att sprida kultur och på så sätt verka för ett rikt och blomstrande kulturliv på norra Gotland.

Hur gör jag för att bli medlem? Betala in medlemsavgiften till bankgiro:5002-8463 Vid betalning ange: namn, e-mail samt telefonnummer.

Medlemskap 2018/2019: Pensionär/studerande: 100 kr Enskild: 200 kr Familj: 300 kr Genom ditt medlemskap bidrar du inte bara till ett rikare kulturliv på norra Gotland.

Du erhåller även rabatter på utvalda arrangemang och får tillfälle att delta i olika medlemsaktiviteter.

Brinner du lite extra för något kulturellt har du även möjlighet att skapa egna träffar eller arrangemang. Välkommen i föreningen!

PSSST: Du vet väl att har extra affischplats på Glada Gotland för allt aktuellt, här!

https://www.gladagotland.se/hem/affischera/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *