Honey Monster skrämde Halloweenspöket på flykten!

Det var planerat och funderat sedan tidigare att vännen, jokern, tokern Ante skulle komma över till ön från sitt Nyköpingshem och bevista bland annat Wisby Beerfestival samt säkert något mer skumt och lockande i det alltid så stora bysiga ö-utbudet.

Ante Nunnan 005

Ante, här till höger, foto från tidigare turistisk rundtur uti staden

Ante var såklart utlovad  sängplats på Hotell Krusell, där står alltid Gotlandsrummet med bekväm bäddsoffa beredd till övernattare från när till fjärran.

Viktigaste medicinen för en strokedrabbad är nog liv och rörelse som piggar upp och även om jag kände mig slö och stel så var/är det mest på vänster sida så en rak rolig höger sitter fint.

Dessutom är Anders Wik, som han egentligen heter, en formidabelt sprudlande språkunnig tungtalande trevlig ”tok” att språka med så jag kunde passa på att öva upp mitt nu för tillfälligt lite stapplande tal.

Ohhhh!!!

Iiiii!!!

Det har även varit en rätt oväntad emotionell resa i strokensbana som har gjort att jag gråtit en del liksom utanför kontroll. Nog för att jag har många känslovibbar i min kropp men till lipen eller gråten har jag sällan tagit.

Men nu handlar det om glädjetårar. Dessutom frågar Anders överrumplande överraskande:

Jag har tagit med en kompis – är det okej!?

I min lilla värld var det skönt att koncentrera sig på en, men fler fina vänner är så klart alltid välkomna.

Kompisen visar sig vara min högt älskade lillebror som blivit så stor och fin ock kommer med från Oxelösund ”bara för min skull” och riktigt ordentligt får fart på alla tårkanaler och känslor som finns.

Med sig så hade han, förutom broderskap av sann varm kvalité, ett paket Kalas Puffar och en färsk utgåva av serietidningen Fantomen – två saker som kan få de värsta krämpor på fall…eller ännu värre få djungelfrossa!

Med nu så två härliga herrar i hemmet så blev det både språk och bus och bråkövningar av gladaste märke.

Så kära vänner – tillfrisknandet går i sakta men säkert framåt  och hela jag är nog mer likt ett Honey Monster – skrämde dessutom vartenda Halloweenspöke i kvarteret!

IMG_8950

Bus eller Kalas Puffar!?

Ja tack – jag tar båda!! Så sannerligen ett helande och renande hjärtligt kamratskap som inte sköljs bort så lätt.

IMG_8932 IMG_8936 IMG_8937

Bad är bra! 

PS : Tack Kära M ♥ för att du står ut trots att vännerna ligger i 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *