”Humor som är så roligt”

Under den gångna veckan i Almedalen har det naturligtvis funnits prov på roliga samtal, ja rentav humoristiska sådana. Men det mesta har varit i retorikkonsten att svänga sig med ord för att yppa sina böjelser!

Ibland har det varit svårt att hålla sig för skratt när påstående och kroppsspråket har varit så absurda.  Dessutom tafatta försök till att sudda ut värmen som finns i ett mångfald naturligt inbyggd hos oss människor – tiden har ta mig tusan stundtals varit helt ur led.

IMG_6451

Förresten är det egentligen grekernas fel! Skall aldrig vänslas mer med dom och slicka svettig Feta, så det så. För det väl dom som sänt hit all het Greksol så vi också skall få svettas och inte vet om vi egentligen gillar väderleksvärmen!? Ska vi säga OXI eller NAI!?

Men nu när alla Almedalare har åkt hem politiker, lobbyister, journalister, företagare och vanliga intressenter å andra… i det kloka ordets tjänst,  ja lämnat ön så intar snabbt istället en massa konstiga turister!

Här slåss det tappert om bästa platsen på stranden, i trafiken hem, i butikerna, i baren och restauranger med fullt bokande av äta ute bord.

Vi med öppet välkomnade sinne tycker naturligtvis detta är fantastiskt och bjuder villigt och brett på fina gratis turisttidningar med riktigt detaljerade kartor så alla kan hitta fram till dina förr dolda smultronställen. 

IMG_6094

Kan kanske orsaka lite P-hysteri,  dessutom med P-vakter som vill ha en bit av kakan -men då står det säkert en food truck på en förr avlägsen plats med mat & kaffe samt andra bullar å kakor till god tröst.

Men jag säger generöst – Välkommen Badjävlar! Både de skolade humoristern för första gången tillsammans på ön – men framför allt till er vanliga hitresta, här finns ett så Got(t)land, ta för dig, smaka och njuuuuuut!

Fasen vad mycket härliga solsidor vi har här på Gotland – inga knepigheter men gärna lite Kneippbynheter!

Badjävlar

 Slå dig ner i kvällssolen för lite standup! Sex (komiker) på Solsidan! 

I sommar är det åter igen dags för Sveriges komikerelit att ge sig ut på en gemensam standupturné.

Badjävlar har de senaste åren blivit en sommartradition för alla standup-fans och det är för sjätte sommaren i rad som humorturnén Badjävlar besöker svenska turiststäder.

Publiken kan se fram emot en unik chans att uppleva flera av Sveriges största komiker under samma kväll.

Kneippbyn torsdag den 23 juli klockan 20:00

http://www.badjavlar.se/

https://www.facebook.com/kneippbyn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *