Hur låter Visby Världsarv!? Har lucka 9 svaret?

Ja, hur låter Visby Världsarv!? Finns det någon signaturmelodi, någon fanfar, något musikstycke som kan rama in vår vackra stad!?

Svaret än så länge är väl nja…även om det finns många ”gamla” melodier i alla genrer som väl kan göra så att ringmuren känns befriande tidlöst flygande.

The Gotlandic Pink Floyd Show kanske har det brääääkande komfortabla svaret här i LJUDKALENDERN Lucka 9!?

Gotland pink floyd bock

https://www.youtube.com/watch?v=Imo53PUy-4Q

Glada Gotland tar härmed initiativet och utlyser på eget bevåg en tävling, eller utmaning, till valfri kompositör och låtskrivare att komponera Visby Världsarvs Melodi.

Skulle inte detta vara pricken över i eller prickarna över ä att ha en alldeles egen härlig låt som gör att extra kärlek uppstår till så väl i vardag som i fest  här i vårt fina världsarv som uppmärksammas på detta fina sätt idag den 9 december 2015 – 20 års jubileum.

http://www.gotland.se/88127

Visby vyer 012

Foto: Glada Gotland

När jag frågar  Visby Världsarvssamordnare Elene Negussie på Region Gotland om hennes personliga tanke och val så kommer hon att tänka på den pampiga Carima Burana !

Fint fräckt och frack!! Men vad tycker nu DU!? Hjälp till att inspirera och attrahera musiker omkring dig att ta fram en lokal fin folklig melodi som gör att vi  lyckligt kan gå och nynna på vår egna Världsarvslåt  här i magiska Visby!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *