…i det gröna skenet kan säkert romantik uppstå.

Perfekt vinterbil som nu säljes efter att jag fått mina drömmar krossade om att få ställa upp med Hölken i sm i traktorpulling.

Säljes till dig som letar efter ett livsprojekt, vill pendla ensam, är nyskild eller genomgår någon form av kris som eventuellt kan finna lite hopp på livet genom Hölken i den bittra och mörka tillvaro 2017 har kvar att erbjuda.

Han startar i alla väder och låter som en flock med arga kor och har troligtvis gått som både djurtransport och fyllecell/rullande bar på årens alla helger då inredningen ser ut därefter.

Säljes med blanka sommardäck på snabba aluminiumfälgar och läckande styrservo som enkelt fylles på med valfri vätska från biltema (finns en beg styrservo som kan följa med vid snabb affär,eventuellt ett par torra platta vinterdäck också)

Tankmätarn är såklart trasig för länge sen och mätarn har stannat på ynka 38 ### mil.

Fläkten funkar spontant (dock inget problem att få den efterlängtade 740 brännan lagom till jul då det svider gött i nyllet på full värme ändå) besiktigad till mars o skattad till april.

Inget värdefullt bör förvaras i bilen innan man lagat låset på höger framdörr. Trendig (om något kort) ledbelysning ingår självklart och i det gröna skenet kan säkert romantik uppstå.

Säljes i befintligt skick!

Telefonen är inte bemannad mellan 8 och 15, därefter är det fritt fram för hutlös budgivning!!

PSSST: Ärade läsare… det är icke Glada Gotlands bil eller beskrivning – men Hölken får lite extra uppmärksamhet här  – övriga kontaktuppgifter för du gå till Blocket/Gotland om du känner dig grönt skönt köpsugen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *