I’m so dizzy, my head is spinning

Går det att bli stinn av musik… ha ha jo på samlingen med gästartister från 1994 så försöker Smaklösa proppa oss fulla med hjälp av den tidens kändaste skönsjungande ö-kändisar!

YES till och med nån Mikael Jagger i London söktes för uttalande – men han och vi fortsatte musicerandet och lyssnandet rätt så o-stinna trots detta smaklösa försök 😉 

Klicka på en av spenarna ⇑ om du vill lyssna !

Efter att ha nu lyckligt deltagit i del två av tre Popgiss-omgångar så frågar jag mig lite oroligt :

 Är jag Stinn av musik nu !?

Här hade arrangörerna bjudit in artister från en stor del av skivvärlden som i alla möjliga galanta genrer gjorde så öronen på samtliga 268 deltagare säkert krullade sig ordentligt mellan varven – men ibland var lyckan total när vi hörde klockrent vem det var!

Denna mangling från 1950/60-talet fram till dags datum krävde så klart både malt & mat och pågick från klockan 13 i rätt så raskt tempo.

Redan 1969 kände jag mig rätt Dizzy, men tack Tommy Roe för att du fanns kvar där uppe i skivarkivet! Hans refräng ger i alla fall en fin bild av hela tävlingen tycker jag !

Dizzy
I’m so dizzy, my head is spinning
Like a whirlpool, it never ends

Men missförstå mig inte – det är en sååå skön yrsel och både spinnande & spännande med alla låtar som så smakfullt serveras och åter kan glädjas åt. Vi människor går ju oftast vidare – men musikminnen kan ju öppna upp både det ena och det andra.

Then I held you close to me
And kissed you and my heart began to melt 

Totalt 241 låtar och visst var det skönt att ha ett ess kvar i rockärmen när ACE, liksom vi i laget frågade oss:

How long has this been going on?

Okej liiiite trötta var vi men lyckliga över att få vara med och samlat in rätt så många pop-pinnar bland lika många ystra pop-vänner … här i väntans tider på sitt lags resultat !

Foto: Glada Gotland

Du som är lika nyfikna som vi – klicka på bilden så kommer du till Popgiss 2018 FB som har resultatlistor med mera trevligt !

Precis som om musikfesten var slut nu… Naj du, för tack vare Popgissarrangörern fick vi dessutom fritt inträde till Rockskallen som just var i startgroparna med sina lokala Music Awards nere på Wisby Strand.

Där hyllades framförallt den gotländska LIVE-musiken och jag kunde se priserna välförtjänt delas ut till våra glatt arbetande hjältar både på scen och i kulisserna som gör att Gotland är och förblir lika skön skimrande som Merit Hemmingsson & kören här ! 

Foto: Glada Gotland

Själv spanade jag med sprängfylld skalle av pop & rock efter … mer musik!

Foto: Anna Ericsson

Jag stinn – dock aldrig !

Däremot drömlikt… Dizzy !

Nästa mysiga musikaliska möte i Popgisstecken är redan lördag den 14 april – vilken tur! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *