JOHANNA + JONO = EN SPÄNNANDE DEL AV KLINTEHAMN!

Vi börjar i böckernas värld, där spännande, kanske lite ruskigt rysande saker händer i gotländsk kriminalmiljö.

skaletsjohanna signerar

Johanna Svanborg släppte boken (den första av ytterligare 3 planerade) den 6 mars med signering på Rondo och nu finns den hos alla välsorterade bokhandlare. Succé så klart och böckerna går åt som bara den – en äkta gotländsk thriller!  Missade du den dagenkontakta Johanna så kan du få en personligt signerad bok du också!

https://www.facebook.com/klintehamnskladerab.ab?fref=ts

 

Så fortsätter vi på Rondo där det nu väntas en musikalisk uppträdande tillsammans med JONO, de spelar kanske kanske inte ”Thriller” av M. Jackson – behövs icke, för dessa herrar har så mycket egna spännande toner så det är fängslande nog 😉 – ett äkta gotländsk världsrockband!

JOhan NOrrby har ju sina rötter i Klintehamnstrakten, mannen i mitten med micken, och nu blir det då äntligen en ”hemmaspelning!”

jono

Foto: http://jonotheband.se/

Johan Norrby – lead vocals & keyboard  Johan Carlgren piano/keyboards  Stefan Helleblad – guitar  Nicka Hellenberg – drums  Janne Henriksson – bass  Leo Olsson – guitar

Så här ser de ut i färg och passa på i april att se det precis ROCKSKALLEN-prisade bandet i Klintehamn – kolla den fina affischen här! Grattis säger Glada Gotland!

JOno färg

Mer JONO News även på Facebook!

https://www.facebook.com/events/928514530535851/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *